| AvalohAlyn a întrebat:

Cand ascultati muzica? Cate ore? Ce impact are muzica in viata voastra? Si obisnuiti sa stati cu castile in urechi inainte de culcare,pe strada, in masini etc?

6 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Obișnuiam să stau ore întregi ascultând muzică, acum mai puțin, doar când am chef neapărat. Uneori mă plimb pe stradă cu căștile în urechi, mai des ascult înainte de culcare sau imediat după ce mă trezesc.
Aș putea să spun că a avut un impact foarte mare, deoarece datorită ei am reușit să cunosc persoane noi, am reușit să înțeleg lucruri, și evident, mă liniștește happy

| andipd a răspuns:

Cand am ocazia ascult si cate 3-4 ore pe zi muzica. Eu ascult un gen mai special... se numeste Trance. - stil al muzicii electronice, având la bază stilul techno, apărut în vestul Europei la începutul anilor '90, caracterizat printr-o linie melodică densă şi intens stratificată.
Sincer atunci cand ascult, ma pierd... sunt intr-o lume a mea. Visez ca mixez pe scena cu dj favoriti si ma bucur alaturi de ei.
Fara muzica nu as putea trai. Macar o melodie pe zi! Se cunoaste o zi cand nu am ascultat muzica: sunt obosita, nu sunt buna de nimic si multe altele. Cand fac un anumit lucru ascult muzica. Muzica si iar muzica.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O las pe fundal, acasă, mă relaxează. Nu ascult la căști sau pe stradă!
Pa, pa.

| NuMaContrazice a răspuns:

Are un impact foarte mare asupra mea cel putin, ascult zilnic cate 1-2 ore muzica acasa iar in casti pe strada sau acasa sau la scoala nu prea mai ascult decat rar, pentru ca ma dor urechile laughing.

| Rose123 a răspuns:

Pe mine muzica ma linisteste,uneori calmeaza. E ca o terapie. Ascult la casti,de fiecare data cand am nevoie si cand sunt singura(mai ales). Pe strada sau in alte locuri nu ascult, deoarece imi distrage atentia sau...pur si simplu nu are acelasi efect daca fac si alte lucruri in acelasi timp. Imi place sa ascult versurile, sa le simt, sa le traiesc. Prin urmare, da! Muzica are un rol destul de important in viata mea. happy

| Gregory a răspuns:

Salut! Depinde de stare pe care o am. Îmi place să ascult cât mai multe ore, dar acest lucru depinde de zi, de ce fac, de cum mă simt etc. Muzica face parte din viaţa noastră. O consider o metodă terapeutică care mă încarcă cu energie pozitivă. Îmi place să ascult şi la căşti pentru a nu-i deranja pe cei din jurul meu. happy