E chiar indicat, se intensifica pe moment si te descarci mai repede. Te ajuta sa simti mai puternic ceea ce deja simti. Si plansul si rasul sunt descarcari nervoase naturale, au rostul lor, si ajuta la mentinerea echilibrului emotional. Asa ca n-ai de ce sa le suprimi. Cineva care rade intr-una trebuie sa nu fie intreg la cap.
Pai nu mai asculta muzica melancolica, de inima albastra! Asculta cu totul altceva, muzica vesela.
Mie imi face muzica bine in orice moment.Cand sunt trista imi place sa ascult muzica vesela si cand sunt vesela muzica trista.Sa echilibrez starile
Probabil asculti muzica ce nu se potriveste cu starea ta sufleteasca, ai nevoie de melodii care sa te remonteze, sa iti redea optimismul si puterea de a trece mai departe. Dupa orice deceptie trebuie sa tragi concluziile necesare, sa vezi unde ai gresit sa stii sa nu mai repeti acele greseli. O asemenea lectie de viata te face mai puternic pentru viitor caci se stie ca omul din greseli invata.
Eu pot sa spun ca sunt dependenta de muzica.
Nu pot sa stau fara. Si atunci cand suferi cred ca depinde foarte mult si de genul de muzica pe care il asculti. Trebuie sa fie ceva mai vesel, nu trist pentru a nu iti face durerea sa fie si mai grea.
Fiecare cu starea lui si cum este obisnuit.
Mie muzica imi face bine, desi cred ca o singura data cand am suferit cu adevarat si era o singura melodie pe care daca o auzeam incepeam sa plang de tristete, nu puteam sa ma abtin, si de atunci nu am mai ascultat acea melodie.
Muzica te relaxeaza.
Daca chiar te afecteaza asculta si tu melodii cu alt mesaj decat cel de dragoste, melodii ritmate etc.
Da dupa o despartire si merge o melodie gen "Adriana Antoni-iubirea mea" sa iti puna capac
Uneori, muzica te face sa uiti de tot si de toate. depinde ce fel de muzica e.
Depinde ce fel de muzica. Am piese, pe care le ascult cand sunt intr-o stare melancolica, piese, care imi dau putere, care ma fac sa zambesc etc. Tu trebuie sa dezici ce muzica asculti, dar sa se potriveasca starii tale sau, care sa-ti creeze o stare pe care o doresti. Eu cred ca nu as putea trai fara muzica