@KryssyCullen
Ma faci sa rad.
Deci biberon trebuie sa vina in Romania trebuie sa vina in maxim 1-2 ani, pentru ca mai tarziu va disparea obsesia asta si toate "fanele" lui il vor uita. Nu am vazut pe cineva sa fie fan cu adevarat al lui Justin Bieber sau alti din-astia. ei se iau doar dupa cine e in voga, asculta ce asculta ceilalti doar ca sa fie la moda. Vedeti voi cand nu va mai auzi nimeni de el ce o sa dispara fanele crizate care se masturbeaza cu poza lui in fata.incet, incet.
P. S. Sa ma anuntati si pe mine daca vine in Romania, baietii din Constanta au un "cadou" pentru el
Si tu, invata sa scrii corect daca visezi sa vorbesti cu biberon. Mai intai invata romana, apoi engleza
Sa va aduceti vibratoarele la concert fetelor.
Pai, nu am auzit de el sa vina in Romania.Sunt tari mult mai importante in care nu a fost. Dar nici o grija, ca pe viitor o sa vina si pe la noi.Am citit pe ceva site ca si in Romania o sa vina, dar nu acum, mai avem de asteptat, din pacate. Daca esti fana adevarat si daca va dura 10 ani tu vei astepta.Eu voi astepta, ca alta cale nu este!
P.S.nu uita ca speranta moare ultima!
Doamne... Da nu inteleg ceva... Ce vedeti in copilul asta? Ce are asa de special? Arata ca un carnat frezat care are voce de fata
anonim_4396 întreabă:
angellswig întreabă:
beliberforever întreabă: