| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Care a fost prima melodie rock/metal pe care ai ascultat-o si ti-a placut? A mea a fost Before I forget,de la Slipknot, la varsta de 11 ani. Puteti spune si varsta, nu ca ar conta neaparat.

37 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Prima mea melodie la varsta de 13 ani (acum am 23): linkin parca - numb. nu sunt rocker insa ascult frecvent muzica rock

| Prunela a răspuns:

Nirvana-Heart Shaped Box, pe la vreo 10-11 ani.

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Prima melodie rock: Cargo-Ploaia. O asculta tata demult. Cred ca aveam vreo 7 ani...nici nu realizam semnificatia da o ascultam si eu laughing
Prima melodie metal: Cradle of Filth-Nimphetamine. Asta a fost mai tarziu, pe la vreo 13 ani. big grin Si da, mi-a placut si inca imi place!

| aveam14ani a răspuns:

Evanescence-bring me to life.inca imi place.
la 6-7 ani. de atunci ascult melodii din categoria aia.happy.

| dracu14 a răspuns:

Prima melodie nu o prea mai tin minte, tata asculta numai rock si metal si am copilarit cu genul asta insa cred ca a fost de la phoenix/pasarea colibri
pot spune melodia care m-a facut sa adopt stilul asta si anume cargo-calare pe motoare

| FadetoBlack a răspuns:

Marilyn Manson - This is halloween la 12 ani.

| Solsagan a răspuns:

Cam ce ascultau părinţii, deci Queen, Scorpions. Nu ţin minte ce melodie.

| FearOfTheDark a răspuns:

Megadeth-Tornado Of Souls la 9 ani.

| Iubitulmeuhusky a răspuns:

Metallica-Master of puppets, pe la 10 sau 11 ani. De asemenea aveam un văr care avea toate Guitar Hero-urile și jucam frecvent și el "m-a luminat"

| BeyondTheDarkSun explică (pentru FadetoBlack):

Manson? Si-acum iti mai place?

| EvaneSScence a răspuns:

Slipknot - Psychosocial

| TeoPT a răspuns:

The Diary of Jane - Breaking Benjamin (13 ani)

| FadetoBlack a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Nu. Adică nu mai ascult...

| AtashiNoBakaDesu a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Imi place mie Manson!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că aveam vreo 13 ani, Three Days Grace - Riot, dintr-un joc.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru anonim_4396):

Ce joc? Guitar Hero? Frets on Fire? Rock Band?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Nu, unul cunoscut dar nu îl mai știu, era cu wrestling. Era alături de „Bullet with a name" de Nonpoint.

| ミハイル a răspuns:

Falling In Reverse - Failing To Impress; d.

| Zenit313 a răspuns:

Charon - Cloder

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu cred că a fost o zi în care să mă decid să ascult rock.
De fapt, ascultam de mic, doar că habar nu aveam la vremea aia că ce ascult eu e rock.
Prin anii '90, se dădea frecvent la radio muzică rock.
Cel mai probabil primele melodii rock care mi-au şi plăcut, sunt cele de la Queen.

NOname
| NOname a răspuns:

A fost atât de firesc, încât nu s-a transformat într-un eveniment, ca să-l pot ţine minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Linkin Park - Crawling. Nu mai stiu sigur varsta. 13-14 ani.

| CautNume a răspuns:

Nu stiu exact, eram mica, aveam vreo 2, 3, 4 ani, si mai auzeam, cand mergeam la bunici, ce mai asculta tataie thinking Din ce vedeam la televizor stiu ca-mi placea Cargo - Ca o stea.
Dupa, prin clasa intai, ascultam si eu tot felul de tampenii (Inna si de-astea straight face ).
Cred ca eram in clasa a treia cand mi-au placut Disturbed - Down With The Sickness si Slash Ft. Fergie - Beautiful Dangerous. Dupa, pe la 10-11 ani, am inceput sa ascult rock si sa las de-o parte gunoaiele comerciale pe care le asculta toti colegii mei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer,nu mai ţin minte care a fost prima melodie rock pe care am ascultat-o, dar când eram mică auzeam la radio melodii de la Queen, Nirvana şi alte formaţii care îmi plăceau şi care m-au determinat să le caut.

| RockNbeer a răspuns:

Pe la varsta de 11-12 ani am ascultat The Game de la Motorhead, asta dupa ce m-am uitat intensiv la wrestling ca sa pot afla cum se numeste melodia pe care intra tipul ala, dupa, imi aduc aminte ca am inceput sa imi deschid orizonturile in lumea rock/metal-ului.

| terrah a răspuns:

Smokie living next door to alice

| JessicaJ a răspuns:

Phoenix-Apocalipsa laughing a fost prima...nu stiu exact daca mi-a placut dar tin minte ca involuntar am inceput sa dau din cap deci probabil ca da,in prezent ascult Slipknot,Linkin Park,Skillet,Nightwish,Iron Maiden,TheRasmus,Rammstein, Rob Zombie, Evanescence, Scorpions, Disturbed...si ACDC uneori.

| BlackFuneral a răspuns:

Cred că GNR-Don t cry, sau Metallica-Memory Remains.Una din două.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The Doors - Riders On The Storm, aveam vreo 8-9 ani.

| fadnox a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
bine, rock cred ca ascult de cand ma stiu doar ca nu stiam ce e de fapt