Nu stiu exact, cand eram la mamaie asculta tataie muzica si auzeam si eu, dar nu-mi amintesc exact
In fine, imi amintesc ca atunci cand eram mica ascultam mereu Cargo-Daca ploaia s-ar opri.
Rock - Breaking Benjamin/Linkin Park.
Metal - Slipknot/Disturbed.
...
Power Metal! - Edguy - Ministry of Saints.
Melodeath - Devildriver. (Clouds over California, yeah! )
Thrash Metal - Testament.
Testament..Nu-i rău deloc.
Da,știu că prima melodie a fost More than meets the eye.
Epic times...
Dar ce? Acum nu mai asculţi sau?
Cum să nu ascult? Am întreaga discografie piratată de la ei.Ascult,normal.
Piraterie, a?
Da.
Și industrial metal - Static X. (otsegoletric)
Prima trupa rock a fost AC/DC (Thunderstruck era melodia); a fost dragoste la prima vedere si a si ramas trupa favorita
Prima trupa metal a fost Metallica (am vazut-o la Beavis&Butthead) dar nu mi-a placut (si nici acum); prima care mi-a placut a fost Black Sabbath
Rock Skid Row, metal a fost Ozzy Osborune simplu pentru că Black Sabbath nu mi-a plăcut aşa mult.
De rock, Linkin Park sau Nirvana (deşi îmi reneg asta) iar de metal a fost o trupă de black pe care am auzit-o de la fratele meu dar nu mi-o amintesc.
Nu-ţi place Nirvana?
Să spunem doar că a fost o trupă decentă de grunge la vremea ei iar Krist Novoselic a ştiut ce să facă cu o chitară spre deosebire de Cobain.
Mie îmi place Kurt.
Încearcă.
O sa o fac...
Prima trupa pe care am ascultat-o a fost Avenged Sevenfold.De fapt, prima oara ascultam Avenged Sevenfol, Metallica si Nirvana. Apoi a venit o perioada cand am inceput sa ascult iar piese comerciale. Dupa un timp m-am uitat la tv, am auzit o melodie rock si de atunci numai rock si metal ascult.Chestia e ca nici eu nu mai stiu care a fost prima trupa.Conteaza doar ca trupa aia m-a scos din rahaturile pe care le ascultam.
Eu aveam o perioadă în care ascultam chestii terminate în -core * comerciale.Mi-e milă de mine, în trecut.
Mie nu mi-e de mine.Ma bucur doar c-am scapat de idioteniile alea si mi-am dat seama si singura ce e muzica.
La mine, dacă nu era nimeni care să-mi spună că ce ascult eu nu se poate numi metal, şi acum ascultam porcăriile alea.Şi acum îi mulţumesc persoanei respective că mi-a deschis ochii.
De rock Nirvana. De metal, nu mai ştiu. Cred că Lake of Tears, din proprie iniţiativă, că ştiam altele de la tata.
Tatăl tău ascultă metal? Cât de tare.
Şi maică-mea. :-\
Prima trupa rock... poate hard rock si a fost Sick Puppies si metal nici nu mai stiu. Cred ca Motorhead
Hmm,prima trupa rock pe care am ascultat-o a fost AC/DC(ascult de cand sunt mic, de asemenea primul concert la care am fost a fost sustinut de AC/DC ) Metal. parca Slipknot.
Hm. AC/DC, frumos.
Tu? Ai pus intrebarea asta dar tu n-ai raspuns
Am mai răspuns odată. Rock Skid Row, metal Ozzy Osbourne.
Oh,sorry dar mie nu-mi apareau raspunsurile tale de pe prima pagina dintr-un motiv sau altul.
Skid Row? Not bad! Just perfect!\m/
O, yeah.
Prima trupa pe care am ascultat-o a fost Metallica dupa care mi se pare (nu sunt sigur) ca a fost Ac/dc sau nirvana. una dintr ele.
SymphonyOfDestruction întreabă: