Stati mah ca au venit depecharii si AC/DC-istii cu stupidurile.
Fratilor, si Depeche Mode, si AC/DC si Metallica, si Breaking Benjamin si Skillet si Disturbed si Paramore. toate sunt rock! Fiecare ascultam ce formatii vrem noi nu dam stupid cand voi comentati ca vai, ca numai AC/DC e rock adevarat, restul sunt gunoaie. Duceti-va ascultati oleaca Justine bieberon sau Hanna curcana si o sa va intoarceti fani Breaking Benjamin si Skillet
Normal. e te face sa crezi ca nu askult.ma rog? )))) lol. daca nu aveti raspuns la ce intrebare eu.mai bine nu mai intrati p intrebare meaa. [[am zis asta pentru @abgesang si @alexa.
Paii hai sa fac un top:
1.Linkin Park
2.Limp Bizkit
3.Metallica
4.Guns 'N' Roses
5.The police
6. Bullet for my valentine
7. Evanescence
8.Papa Roach
9. Dio
10. Within Temptation
Si astea nu sunt nici pe un sfert, nu am o trupa favorita sau o melodie preferata, toate sunt incredibilee:X
Si nu toata lumea intelege genul asta de muzica, dar cei care o fac trebuie apreciati
Bună!
Îmi place foarte mult rock-ul alternativ.Trupele mele preferate sunt Linkin Park și Evanescence.De asemenea, două trupe care nu au posibilitatea de a înregistra un album : prietenii mei Stone Haze și cei care cântă în liceul meu, Utopia.
Bye!
Skillet, Metallica, Guns'n'roses, System of a Down, Linkin Park, Three Days Grace, Three Dors Down etc
Si mie imi place rock-ul
Ascult System of a Down, Rammstein, Serj Tankian, Slipknot
Guns n roses.
metallica.
linkin parca.
vita de vie.
disturbed.
rammstein
poets of the fall
three days grace
green day
alice cooper
si multe altele. daca vrei sa mai vorbim trimite-mi un mesaj cu idul tau.
1 lp 2 slipknot 3 evenscense 4 the rasmsus 5 ensiferum 6 tyr ultimele doua sunt viking si folk metal incercati si ceva mai nou
TOOL întreabă: