Da, ai putea sa pui ceva tutoriale despre Photoshop, tutorialele le poti salva de pe youtube, cu Xilosoft " youtubedownloadvideo ". Programul il poti descarca free si full de pe Google; iti garantez ca multi iti vor accesa blogul.
Despre muzica, da, ai putea sa faci un blog cu cele mai noi melodii ( tu le poti lua de pe www.kissfm.ro/fresh-top-40/, sau, pur si simplu, te uiti la tv pe U sau orice alt canal de muzica ), ori cu versuri pentru melodiile cele mai cautate, cum ar fi: Lady Gaga - Telephone, Rihanna - Rude boy, Justin Bieber - Baby samd.
Poti sa faci un blog cu informatii despre stiu eu ce referat, pentru ca de asemenea si acestea sunt cautate.( Tu poti lua informatiile de pe e-referate.ro; x-referate.ro etc, sau, chiar de la tine ).
Sper ca te-am ajutat.:)
Păi orientează-te spre ce îţi place sau ce hobby ai. Un blog de muzică de exemplu presupune respectarea dreptului de autor şi aia te va costa bani, pentru a obţine dreptul de autor de la artiştii ce îi vei publica pe blog.
Încearcă cu politică şî dezbatere de subiecte de interes general poate ve iavea succes cu asta. Cât despre trafic, dacă vrei trafic atunci trebuie săîl incluzi în cât mai multe motoare de căutare, mai puţin google care îi cam ful, şi indexarea blogului va dura o veşnicie.Nici la site-ul meu care are o vechime de 2 ani de la iondexare nu a reuşit să îl indexeze, adică să îl introducă în motorul de căutare.Succes şî să îmi dai şi mie un linck cu blog-ul.
TuningPhotoshopX întreabă: