| username_5501 a întrebat:

Care credeti ca ar fi cea mai buna trupa de rock existenta.De ce? Dau funda la cel care ma convinge de parearea lui.

7 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Metallica a fost si va fi cea mai buna trupa de rock; x. De ce? hmm...Pentru ca melodiile lor transmit niste mesaje speciale si publicul i-a placut mereu.

Răspuns utilizator avertizat
| Kattan a răspuns:

Rock-ul este o... "categorie" atat de mare... (http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_music)
Depinde de ce fel de rock. Nu-ti pot raspunde care ar fi cea mai tare, dar o sa-ti dau cateva nume:
- Rammstein (trupa mea favorita - au niste spectacole live...)
- Metallica of course
- GNR (Guns 'n Roses)
- AC/DC
- Nightwish
- Red Hot Chili Peppers
- Iron Maiden
- Megadeth
etc.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Este greu sa raspunzi la aceasta intrebare. Eu unul ma bat cu mine insumi pentru ca nu mai stiu daca Metallica mai e trupa mea de suflet, sau o detroneaza Manowar si asi tinde spre da, dar cand ma gandesc la mesajele pe care le transmit cele doua(si cum canta aia la instrumente.OMG) iar ma bat cu mine.Metallica stie sa faca spectacol si canta fooooooarte biiinee, si au si niste fani care.oMG(eu sunt una din dovezi:am unu in clsa care e obsedat de ac/Dc si i-am zis ca eu nu-s manelist ca-s roacker, dovada ca ascult Metallica, si mi-a zis razand "Manellica"...cea urmat a fost uraaaat de tot...a fost nevoie sa vina gardienii sa ma imobolizeze ca sa nul mai bat p-ala.saracu. acu de fiecare data cand stau la mai putin de un metru de el o ia la fuga si se duce la gardienii liceului), pe cand solistu de la Manowar are o voce, maaamaa, si chitaristu ala canta si te lasa fara cuvinte(incearca Black arrows si ai sa vezi ce spun), de mesaje pe care le transmit nu zic nimic pentru ca ei cand mai ales despre Odin si "Valhalla".

| username_5501 explică:

Bine ai zis Metal si eu am Metallica in suflet de fapt toata familia mea o are sunt foarte buni si stiu sa faca concerte calumea.Dar ai ascultat Motorhead? Daca nu erau ei multe trupe nu mai erau gen Metallica, Megadeath, Antrax etc.Si nu o zic de la mine chiar cei de la Metallica au recunoscut.Si daca nu ai vazut ar trebui sa te uiti la Lemmy the movie este superb filmul este viata basistului de la Motorhead.Din pacate se gaseste foarte greu.Eu nu mai stiu de unde l-am luat.Dar e ceva superb.

| Metax a răspuns:

Cea mai buna si respectata trupa de rock a fost si va ramane Pink Floyd.

| roisin a răspuns:

Instantaneu m-am gandit la Nirvana, dar dupa mi-am dat seama ca ai zis "existenta"...laughing

Întrebări similare