| KityKity10 a întrebat:

Care credeti ca are voce mai buna, Miley sau Selena?

Răspuns Câştigător
| IoanaBogdana a răspuns:

Miley are o voce foarte puternica si poate sa si cante live, nu ca Selena. Selena are o voce comuna, nu foarte speciala, ca a lui Miley, deci aleg MILEY!

21 răspunsuri:
| Optima a răspuns:

Miley! eu asa cred.

| xxdd a răspuns:

Miley parca are vocea prea comuna... si Selena un pic copilaroasa. Dar mie imi place mai mult Selena.

| 0xBloodyKidx0 a răspuns:

Miley ^-^

Si Selena are o voce foarte frumoasa dar mie imi place mai mult Miley ^^

| Loly a răspuns:

O fi Selena mai draguta si mai decenta ca Miley dar nu le poti compara ca voci. Parerea mea! Miley are o voce mult mai puternica si mult mai bine formata decat Selena.Si eu acum chiar imi spun parerea sincer pentru ca mie mai mult imi place Selena dar asta e adevarul.Miley canta mai bine. happy

| Dragos999 a răspuns:

Miley are o voce mai buna dupa parerea mea

| CarmenAndrada a răspuns:

Desi imi place mai mult de selena miley canta multa mai bine live...deci miley.happy

| aaaaaaa1 a răspuns:

Miley

| andreea11_1066 a răspuns:

Eu cred ca amandoua au voce frumoasa

| andreea11_1066 a răspuns:

Miley are o voce puternica si selena o are usoara. Mie imi place mai mult selena dar miley are o voce superba deci raspunsul meu final este ca miley are o voce foarte buna!

| OHmyGosh a răspuns:

Pe SELLY nici nu poti s-o compari cu lezbianca aia de miley cyrus care este needucata, proasta, fara voce, fara talent actoricesc, fara nimic bun, urata mai rau decat moartea, cu corp urat si indecenta si sincer! Miley are un corp, de si bunica arata mai binelaughing
SELENA este opusul lui miley. Ea este o fata minunata, iar vocea ei este superb de superbalove struck!

| anonim_4165 a răspuns:

Bunicamea se imbraca de 10000000000000 % mai bine decat selena.cred ca isi ia fainele de la tomberon ca oameni saraci

| lila_7629 a răspuns:

Ambele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare normal sa ne tot bagam nasul prin viata vedetelor. sunt chiar prostesti intrebarile,, care e mai frumoasa?'' sau,, care o alegi?''. intrebarile astea ne induc in eroare. vedetela nu ar trebui sa fie finite dupa frumusete sau stil la imbracaminte sau etc. ele ar trebui finite prin talentul lor. ce vreau sa spun ca ar putea fi vedete foarte urate poate chiar cu handicap dar sa canta superb sau sa aiba un talent minunat. ele nu au nimic diferit de noi ca sa spionam toata ziua. pe langa asta voi o jigniti acum pe miley care a fost candva cel mai bun exemplu de vedeta dar i-ati intors spatele si ati alergat dupa lady gaga si rihana si alte nebune. ea ar fi fost la pamant cu cariera. plus ca tot de asta a parasit-o pe,, hannah montana''. ea s-a maturizat si poate chiar diferit din cauza voastra.si totusi nu inteleg ce aveti: vocea e aceeasi. in comparatie cu selena miley e un exemplu de nota 10(la voce). nu ati observat ca toate cantecele selenei sunt remixate. e atat de evident.si apoi mai apare ca o nesimtita si spune ca ea nu vrea sa para,, cuminte''. ea care are norocul de a nu fi numita,, rebela''sau,, pitipoanca''sau,, drogata''. daca nu ma credeti ca selena e rea si ca am vazut-o goala cautati pe,, poze selena gomez nud''. ma scuzi ca mi-a luat atata dar raspunsul e evident MILEY.

| Áℓέçša a răspuns:

Buna!
Miley e cea mai buna!
Idem Sweet97Lollipop

| GeOrGyGyO a răspuns:

Avand in vedere ca comparam vocile o aleg pe Miley da la restul p Selena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Selena, intrati pe google pe,, Mylei Cyrus si Selena Gomez prietene sau dusmance"si o sa vedeti fata adevarata a lui Mylei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena stie evident sa cante cu adevarat.Ati auzit ce se spune despre miley ca nu este un ingerasi intrati pe zvonuri miley si veti vedea.selena! selena! selena! este o actrita adevarat.Au fost voturi online si 70% au raspuns in favoarea lui selena

| Bibuşca a răspuns:

Eu cred ca Miley Cyrus are o voce ft frumoasa mai ales live. si Selena dar este mai sus Miley. si "ilovesel"ce e cu vorbele astea la tine sa zici de Miley Cyrus ca e proasta? Nici macar n-o cunosti si tragi niste concluzi stupide

| NoNameJunior a răspuns:

Selena,parerea mea.

| snfchj a răspuns:

Pai Selena Gomez, are voce frumoasa... nu se drogheaza ca unii pe nume "Miley Cyrus"