Germania: Rammstein,Oomph,Scorpions,Avantasia,Gamma Ray,Helloween,Sodom,Blind Guardian,Kreator,Destruction
Finlanda: Children of Bodom,Nightwish,Sonata Arctica,Norther,Enisferum,The Rasmus,Kalmah,Lordi,Stratovarius,HIM,Apocalyptica
Desi sunt trupe bune si in Suedia, Norvegia, Polonia si Italia.
Nu-s sigură dar aș miza pe țările nordice în special pe Norvegia, Suedia și Finalanda.
De ce?
Dimmu Borgir, Amon Amarth și Children of Bodom, plus multe altele.
Nici polonezii nu stau rau la capitolul metal, pe langa Behemoth mai sunt si Vader, Vesania, Decapitated etc.
Nemtii la fel: Sodom, Kreator, Destruction, Exumer...
Dreptate mare ai Dar eu raman cu Finlanda: Amorphis, Demigod, Finntroll, The 69 Eyes, Wintersun, Children Of Bodom, Stratovarius, Nightwish, H.I.M, The Rasmus, Norther, Lordi, Ensiferum, etc. Si daca ma gandesc, pot sa scriu inca multe altele
Apocalyptica tot finlandezi. Sunt sigur ca-i cunosti doar ca nu ti-au venit in minte pe moment. Scrieti in continuare tot ce stiti.
Da, desigur ca ii stiu. Daca ma apuc sa-i scriu pe toti nu mai termin
Marea Britanie(atât rock,cât şi punk). Pentru metal, după cum au zis şi alţii, ţările nordice stau cel mai bine la capitolul ăsta.
Marea Britanie
Led Zeppelin,Black Sabbath,Whitesnake,The Beatles,The Who,Yes,Sex Pistols, The Clash, etc.
Marea Britanie.dar si Germania si Polinia.
Dar cand este vorba de Black/Death Metal,as pune pe primul loc Norvegia, Suedia, Finlanda dar si Islanda.
Nordicii stau foarte bine la acest capitol deoarece au formatii precum Dimmu Borgir, Amon Amarth, Ensiferum, Dark Funeral, Children of Bodom, Gorgoroth, Lake of Tears, Immortal, Burzum, Marduk, Ancient, Mayhem, Dark Tranquillity, In Flames etc. Apoi englezii au si ei Cradle of Filth si imi place mult Iron Maiden si Black Sabbath.Ar mai fi si Bullet for my Valentine. In Polonia ii stiu pe cei de la Behemoth, in Italia cei de la Mandragora Scream care canta mia mult gothic metal, insa imi place mult vocea solistei si probabil ca ar mai fi dar nu prea mai imi vin in minte.
Ooo...si am uitat de cei de la Arch Enemy care sunt si ei suedezi si sunt foarte buni.
Şi Kalmah sunt geniali, finlandezi
La rock cred ca ozzy osbourne dar nu ascult atat de mult rock ascult foarte mult punk niste trupe foarte bune sunt :sex pistols,the clash, buzzcocks, the damned si multe altele