Ăăă...niciunul.Toţi arată ca nişte papuşei din plastic, aşa că nu prea găsesc diferenţe între Ken şi ei.
Nu contează dacă un muzician e frumos, fată superficială şi ignorantă. Contează ce scoate pe gură. În acest caz, One Direction sunt penibili.
Nu mai posta întrebări despre ei. Scazi coeficientul de inteligenţă pentru întregul site.
Draga,aici,pun orice intrebare vreau eu, stupida, inteligenta, gresita. daca era sa gresesc asa de tare, crapau apele.acuma fiecare cu parerea lui, eu nu cred ca-s penibili, as discuta despre asta 1 ora intreaga,dar trec la alt subiect.
si s-asa nu incerca sa te cobori la nivelul meu, adica, uita-te la profilul meu, iar apoi la al tau frate, atuncea sa te vad.
asa ca nu te mai c*ca atata pe tine si tine-ti pliscu'.
Nu mulţumesc. Nu-mi place username-ul tău de piţipoancă. De parcă ai şti tu ce-i aia muzică adevărată. Îl prefer pe Augus Young. By the way, mă plictiseşti cu " tine-ţi pliscul". Nu poţi mai mult?
Daca chiar vrei sa-ti bati joc de oameni, du-te la mata si spune-i ca-i pitipoanca, dar pe site-ul asta, tu n-ai dreptul sa ma faci pe mine in toate felurile.
daca nu mi s-ar suspenda contul, te-as face in toate felurile posibile si imposibile.asa ca hai, fugi la mata si spune-i ce ti-am zis sa faci.
Pe mine mă doare în cot de contul TPU. Pot oricând să-mi fac altul. Tocmai de aceea pot să te fac cum vreau. Apropo, aş folosi ghilotina pentru One Direction.
Si ce intere ca-ti faci tu altul?
apropo, m-am uitat peste playlist-ul tau si e, ORIBIL! cum poti asculta tampeniile alea?
Eşti patetică. "Tâmpeniile ălea" au nevoie de o minte mai complexă pentru a fi înţelese. Cum ţie îţi lispesc câteva miliarde de neuroni, era de aşteptat să ţi se pară oribile. Tot mă plictiseşti...
Du-te la o terasa.bea un suc cu muulta gheata si-ti trece.
poate-ti vine mintea la cap.
Prefer să citesc o carte. Du-te tu la terasă şi ascultă-ţi muzica puerilă. Eşti aşa de plictisitoare...
Mai asculta o melodie, sa nu te mai plictisesti asa de rau...
Onedirrection sunt nişte homalăi penibili si afoni.
Touché...
Mă amuzi.
Chiar crezi ca vreun tampit din aceasta trupa merita sa traiasca... Daca e adevarat din partea mea ai putea sa-ti curmi viata.
Frate ce-ai cu omu?
Nimic personal...Doar spun adevarul despre acei cocalari.
Daca crezi ca-s cocalari...
Ce? Hai spune-o... Daca ai tupeu!
Ce sa zic?
Esti o totala pierdere de timp.
Stii ca-mi bat joc de unii care chiar au nevoie de asta, nu?
Eu impreuna cu toti oameni normali(care urasc One Directions) nu avem nevoie
dar tu ai...
Nici nu-i stii numele si te mai si bagi in seama...
si daca crezi ca eu am nevoie, comara profilul meu cu al tau.
Mi-am pierdut deja prea mult timp cu tine.
Si a cui e vina daca ma bagi in seama? du-te draga la alta intrebare daca asta nu-ti convine.
Oau...Mai stupida de atat puteai oare a fi?
N-am putut sa ma abtin sa nu comentez cand am vazut ca ai zis ca playlistul lui @HighwayToHelll e oribil. Imi pare rau dar nu stii ce e muzica adevarata.
Dupa parerea mea One Drection sunt cei mai TARI si frate nu mai comentati atata daca nu va place!
Eu zic ca Louis Tomlinson este cel mai bun. arata super bine si are o voce atat de dulce.(just my opinion)
Ma, parerea mea, este ca e un om si el ca orisicare, nu trebuie sa ne diferentiem. Este ok, si ii doresc succes in cariera, alaturi de trupa, pacat ca Zyan Malik, a plecat. Dar asta este, fiecare poate odata in viata isi doreste sa evolueze singur?! Oare asa sa fie?
andrutzakiss întreabă:
MCLary întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: