Buna, sunt mai multe care imi plac, are cateva mai vechi de dragoste care le ascultam cand sufeream, de exemplu `TE caut`,`nu vreau lacrimi de la tine`, `nimeni nu va mai fi ca tine`,`beau sa uit de tine`...si in special imi place melodia `am ajuns sa plang`...adica degeaba unii critica manelele, daca versurile mi se potrivesc sau imi place cum suna, nu tin cont ca e manea, sau alt gen de muzica, conteaza melodia in sine, nu genul.
In fine, fiecare cu conceptia lui, eu ti-am raspuns sincer ca ascult melodii vechi de-a lui Guta care ma ating la suflet si nu stiu...melodii de dragoste de alt gen nu sunt chiar asa speciale ca atunci cand asculti o manea de suflet.
Aoleu! Guta asta canta? Mi mi s-a parut ca il doare rau ceva si rage de durere!
Da lasati-l in pace! Gusturile nu se dicuta, daca el vrea sa asculte manele sa o faca. Nu prea stiu care e cea mai frumoasa melodie a lui, nu ascult.
Ascultam.Acum numai ascult.Cred ca cea mai amuzanta(ca eu ma iau dupa amuzament la videoclip)e motanu cu palarie
Nu pot sa cred cum puteti unii dintre voi spune ca nu conteaza ca ii manea.Conteaza,manelele=incultura!
blondutzata întreabă: