| meje a întrebat:

Care credeti ca este mai bun cantaret Michael Jcacasaon sau Madonna?

Răspuns Câştigător
| greenish a răspuns:

Fara indoiala, Michael Jackson.sincer,nici nu stiu de ce Madonna a fost declarata regina pop.nu mi se pare asta buna ca, cantareata

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Michael. Mai intrebi?

| DiDi a răspuns:

Michael Jackson, clar!big grin

| valy a răspuns:

Michael jackson cu siguranta...nu are nici o sansa madona. cel putin asta este parerea meawinking

| loricel a răspuns:

Michael Jackson

| Ramonaaaa a răspuns:

Este evident ca Michael Jackson.

| Domyno a răspuns:

Madonnawinking

| Nu conteaza a răspuns:

Mj, madonna e o dansatoare care poate canta

ps

| Georgiana95 a răspuns:

Michael Jacksontongue

| Meandjustme a răspuns:

Logic ca Michael Jackson. El a fost cel mai tare in toate sensurile.Cat despre Madonna ii impartasesc parerea e doar o "vrajitoare afurisita". Eu una nu prea o suport pentru ca e o fitoasa si in plus nu cred ca merita titul de Regina Pop.Parerea mea.

| 4shl3y Tisd4l3 a răspuns:

Michael Jackson.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Jcacasaon". Nu cunosc. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madonna nu prea are ce cauta intr-un clasament, parerea mea big grin

si exista cei mai buni cantareti dar, la categoria lorwinking

nu cred ca il poti compara pe elvis cu michael happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michaelhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logik ca MADONNA... ea e pe primul loc in otice toplaughingplus ca e mai tare ca michael de 100 de oriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madonna normal.acum toti zpuneti ca michael pentru ca a murit si vai, toata lumea e socata. daca puneai intrebarea asta acum 2 ani, nici nu se stie cine e michael...madonna e regina pop, fara regewinking

| Shift a răspuns:

Michael Jcacasaon? E cumva un nou cantaret? straight face
Poate Michael Jackson. Te referi la regele muzicii pop, nu? Poate fac eu vreo confuzie.laughing
Oricum, daca ar fi sa aleg intre Michael JACKSON si Madonna, ar fi Michael. De ce? In primul rand :
Michael are voce, talent, bunatate, ritm si toate cele.
Al doilea rand :
Madonna este o fitoasa cu aere de vedeta, ca se vede ea pe scena si gata : e cea mai buna. Nici nu stiu de ce este regina muzicii pop. Nu e cine stie ce. Da, stiu, arata bine pentru varsta ei [la corp ], dar nu pe asta se bazeaza muzica, ci pe voce [din cate stiu eu]. Si nici macar nu e cine stie ce mare frumusete. Ia sa fi trait si bunica mea in puf...tot asa arata. Are o fata draguta, dar asta atunci cand are o tona de machiaj pe fata.
Fara suparare, dar eu nu o suport pe Madonna.
Deci Michael a fost, este si va ramane in continuare cel mai bun cantaret al muzicii pop si cea mai buna voce. happy Ar fi trebuit sa ne bucuram de el cat a fost in viata, nu acum, cand nu mai este printre noi. happy

| claudiaa a răspuns:

Michael Jackson, a fost, este si va fi printre cei mai buni sad :X

| anonim_5788 a răspuns:

Madonna.