a dat Domnu! de cand astet intrebarea asta! mie mi-a placut si inca-mi mai place avril lavigne-get over it
Nu se stie care e melodia anului 2010 pentru ca fiecare e cu preferintele lui si nu se poate stabili melodia anului 2010
de exemplu a mea este Vescan&Ligia-Running sau Vescan&Ligia-Dreams
Eminem-Love the way you lie ft Rihanna. Asta e clar cea mai tare melodie a anului!
Pai a aparut o melodie de la radio zu, ii zice undeva in cotet, uite si linkul:Dhttp://www.radiozu.ro/......uction-365
Buna, doamna Stela.
Pai sa vedem...melodia anului 2010?
Nu cred ca as putea sa o zic, pentru ca sunt multe melodii frumoase, dar daca ar fi sa 'votez' as vota:
Locul 1: Far East Movement - Like a G6
Locul 2: Collette Carr - Bitch Like me
Locul 3: Dan Balan - Justify sex
Sper sa va placa tuturor gusturile mele, va urez o seara placuta!
Pa, pa.
Wow, ce intrebare grea! Pai sunt asa de multe... dar totusi voi alege una : Justify Sex - Dan Balan! E prea noua dar-asta e!
Si respect pentru Love The Way You Lie ~ by Eminem ! Si melodia aia ar merita sa fie melodia anului 2010!
Melodia anului pentru mine a fost Armin van Buuren ft. VanVelzen - Broken Tonight
Hmmm pai daca asculti manele e babi minune-cat e smecheru de mare, si romanesti:a lu puya vreau sa te sun, straine e shakira-loca
Http://www.trilulilu.ro/Vizualizator/2fe7b0ac7d2d34
Pentru mine, Amy Macdonald - No Roots. Mi s-a potrivit :(, din pacate. Pentru ceilalti, no comment!