| anonimathebest a întrebat:

Care de pe acest site este vedeta?

15 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Suntem toti egali aici si mici useri care doresc sa ajute alti useri.Atata tot

| Derye a răspuns:

Pai...nu stiu ce sa zic; mama e Shakira, tata e Orlando Bloom, am un frate mai negru, Obama... iar pe mine ma cheama Osama!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Habar nu amlaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Tu sigur eşti vedeta site-ului, doar eşti Miley...vezi ce-or să te bombardeze cu întrebări de genul "care îţi e id-ul?" happy.

| Aℓida a răspuns:

Uite ca ne-ai descoperit! vai ...mah miley ma!

| εїз a răspuns:

Eu. logic

| Didu a răspuns:

Eulove struck

| Serendipity17 a răspuns:

Eu tongue ieri am scris autografe pentru toti! big grin cine vrea autograful

meu + graffity sa ma contacteze :*:X:*:X

9pentru cei care nu si-au dat seama e caterink tongue) - da chiar am facut autografe da din plictiseala xD

| mymy a răspuns:

Me clar sunt miley dimineata demi la amiazi selena seara si asley noaptea laughing rolling on the floor ce intrebari!

| Contrast a răspuns:

Toti! Suntem niste astri pe bolta instelata a...TPU-ului! Doar ca unii stralucesc mai tare...altii sunt doar comete, apar odata la 1000 de ani si ii zaresti doar o clipa!

| alandala a răspuns:

Toata lumea happy

| lovegirl15 a răspuns:

Yo sunt vedetalaughingMa cheama Madonnalaughing

| Karashi a răspuns:

Vedeta? HA...u sa stii ca vedetele din ziua de azi ar fi interesate sa puna sau sa raspunda la intrebarile noastre!
In mod clar nu exista o vedeta reala pe site asta... poate cateva in devenire! Cativa copii din generatia asta care poate schimba lumea, caci celorlalti li s-a dus vremea! Unica vedeta pe care o cunosc eu e persoana din mine! Ie uitete si u in tine poate si u esti o vedeta!

Răspuns utilizator avertizat
| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Expertii TPU

Întrebări similare