Selena Gomez the best :X:X forever :X:X e cea mai draguta (si cu machiaj si fara spre deosebire de miley cyrus care are foarte multe poze fara machiaj si nu arata deloc bine spre deosebire de selena care este tot ea tot la fel arata doar ca nu are conturati ochii ) si e si cea mai amuzanta (mi se pare foarte amuzant desenul in care joaca. Pe de alta parte imi place tunsoarea lui ashley .
Tie de cine iti place ?
1.Nu sunt actrite;
2.Miley Cyrus(din 3 rele, alegi una mai putin rea)
Bye, bye!
LoL, nu sunt actrite.
Nu le am cu muzica in special cu muzica cantat de femei dar pe acestea 3 le stiu ca-s cantarete.
Pai imi plae cel mai mult Selena pentru ca e f draguta nu pune f mult machiaj si arata super bine! Miley e draguta dar nu imi place tenul ei si la Ashley imi plac ochii si sclipiciul costumelor ei
Acum fiecare cu gusturile lui dar sincer mieimi place asa :
1. miley( e frumoasa, talentata si foarte cunoscuta)
2. ashley( e talentata, frumoasa dar uneori nu-mi place cum se imbraca)
3. selena(e putin frumoasa, e putin talentata dar la comportament e varza, nu stie cum sa se comporte cu oamenii)
Mie imi place selena gomez dar si miley cyrus e de treaba...nu prea imi place melodia ei noua can't be tamed dar merge...
Mie imi place cel mai mult de Ashley si Selena... nu pot sa aleg doar una, miley e dragutsa dar nu mai e la moda pentru mine