As prefera Finlanda pentru. ca aici sunt majoritatea trupelor de melodic death sau folk metal care-mi plac. Apoi urmeaza Suedia deoarece au si ei ceva trupe bune, iar la final Norvegia. Nu de alta, dar black metalul e cam redus in playlistul meu de la o vreme.
Bafta!
Imi plac formatiile nordice, dar si cele din Germania.Hansi Kursch si Tobias Sammet sunt din Germania, asa ca pun si tara asta.
In cazul asta am putea sa ii mai adaugam si pe Rusii, eu ma gandeam doar la astea 3, le consider cele mai importante tari din scena metal.
Imi plac si unele trupe Germane, dar mai rar .
Eu ma refeream la tari, care din ele crezi tu ca detin cele mai bune trupe? (cele 3).
Norvegia atunci.
In genere nordicii astia au muzica buna, amintim si de Abba, dar si in zona metalului: Ensiferum (first of all), Korpiklaani, Children of bodom
Toate ţările scandinave scot formaţii foarte bune. Nordicii ăştia cred că au ceva suspect în sânge. Finlanda mi se pare totuşi cea mai bună. Ascult : Ensiferum, Finntroll, Korpiklaani, Norther, Wintersun, Turisas, Moonsorrow, Amorphis, Children of Bodom, Nightwish, Kalmah, Battlelore, Chthonian, Apocalyptica, Tarot, Winterborn, Sonata Arctica, Stratovarius, Crimfall şi Lordi. Sper să nu fi uitat ceva. Suedia e pe locul doi.
De asemenea, cum spunea şi Cioran mai sus, chiar dacă nu sunt scandinavi, nemţii sunt geniali.
Finlanda fara nici un dubiu.
De acolo vin cei de la: Nightwish, Apocalyptica, Him, The Rasmus, Amorphis, Entwine, Lordi, Negative, Lovex... si-ar mai fi.
Mi se par geniali oamenii astia!
Suedia:Arch enemy,Marduk...
Finlanda:Children of Bodom,cateva trupe de power metal.
Norvegia:tot black metalul(Dimmu,Burzum,Immortal,Mayhem,Emperor,Enslaved.)
Norvegia,raspuns final,dar nu exclud trupe ca si Stratovarius,Nightwish si Wintersun, din Finlanda, parca.
Deci:Norvegia, Finlanda, Suedia.Defapt,nu ma pot decide, ascult in masura egale toate.
Totusi,poate Norvegia,nu sunt prea dus dupa death metal ''suedez'', dar apreciez foarte mult trupe ca si Immortal, Burzum, Gorgoroth, Enslaved..adica asta ascult cel mai mult, ma face sa fiu mai impulsiv uneori, ori mie imi place sa fiu putin autoritar.
Glumesc.Nu de aia.dar,da,aleg Norvegia(repet:nu ignor trupe Finlandeze sau Suedeze-gen Marduk, COB, Arch enemy etc, dar mai nou sunt foarte ''concentrat'' pe black metal, mai ales pe trupe ca Immortal si Mayhem.Sunt preferatele mele
Tot vad intrebari de muzica de genu:spune-ti si tu parerea!
Ti-am jignit eroul si acum te superi?
silence întreabă:
DreamAutopsy întreabă:
TheMechanix întreabă:
anonim_4396 întreabă: