Îmi place Eminem, DMX, cedry2k, nimeni altu'. Un rapper bun de la noi din ţară este Skizzo Skills. Are flow, dar stă cam prost la capitolul versuri. Raku e unul dintre cei mai buni raperi după părerea mea - are şi versuri şi flow. Depinde... ţi-aş putea găsi mulţi care sunt buni. Depinde ce cauţi.
De 2pac am auzit, dar nu stiu cum si ce canta.As zice 50 cent de la ei si BUG Mafia de la noi.
Toti! sunt super tari.
Dar daca ar fi sa fac o clasificare (desi imi e greu) : 1.Parazitii, 2pac, Eminem; 2. Dr Dre, Cedry2k, Nimeni altu'; 3.toti cei ramasi.
2pac, dr dre, dmx, parazitii, nimeni altu si as mai adauga spike, ad litteram, c. t. c, ombladon, veritasga, rimaru, raparta
In primul rand Bug Mfia nu e rapper, ci o formatie rap, la fel si Parazitii si Codu'Penal.
Dar fie, cum zici tu.
Cedry2k are un flow minunat, iti face placere sa il asculti.
2Pac canta minunat atunci cand era printre noi.
Bug Mafia, o formatie d emilioane, ma face fericit in fiecare zi.
Din aceste 3 variante eu as alege, Bug Mafia ca formatie si Cedry2k ca artist.
Number one: 2Pac
2. Dr. Dre
3. 50 Cent
4. Jay-Z
5.DMX
No offence dar muzica originala rap s-a inventat pe strazile din Bronx asa ca romanii nu vor ajunge nici macar la unghia de la degetul mic al lui 2 Pac. Peace&Respect
U il compari pe puya cu eminem?
e aiurea
cel mai bun mi se pare eminem
si jay-z
suuuuuuuper thary
Parazitii clar, trebuia adaugat si Spike, 50 cent nu e rapper, e "manelist" ca si puya.
2pac a fost si va fi in continuare o mare legenda a rap-ului american, dar el fiind mort, eu il prefer pe EMINEM
2Pac, restul sunt doar buni, 2Pac e cel mai bun. Si nu-mi vine sa cred ca l-ati bagat pe Puya, Cedry2k, Nimeni Altu', B. U. G. Mafia, Codu Penal & Parazitii printre astia. Adica, c'mon, sunt romani, ce influenta au ei pe piata muzicala internationala (rap)? Rahat. Ascultati voi Puya si Nimeni Altu! Da aia nu e muzica! Eu ascult 2Pac...
albastrica009 întreabă: