| winchesters a întrebat:

Care e cantareata/cantaretul favorit?[Sunt mai multe, RiRi, Katy Perry, Cheryl Cole, Britney Spears, Kesha, Avril, Bruno Mars. sper ca i-am spus pe cei mai buni]
Si care e melodia preferata?[Ale mele sunt: "Rihanna - What's My Name? ft. Drake", "Rihanna - Only Girl (In The World)", Katy Perry-Firework love struck].

Răspuns Câştigător
| AndrA14 a răspuns:

Cantareata mea preferata e rihanna :X
Rihanna-What's My Name? ft. Drake
Rihanna ft Eminem-Love the way you lie 2
Rihanna-Rockstar 101

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Nu i-ai pus pe cei mai buni straight face Melodia preferata "Breaking Benjamin - Breath"

| mysterious a răspuns:

Am mai multi artisti preferati:Christina Aguilera, Cher si Avril Lavigne.
Melodiile preferate:Cher - Welcome to Burlesque, Cher - You Haven't Seen The Last Of Me, Avril Lavigne-Get Over It, Christina Aguilera - Stronger than ever, Christina Aguilera - All I Need, Christina Aguilera - Lift Me Up, DJ Aligator&Heidi Deign-Close to you.

| AvalohAlyn a răspuns:

Cantareata este Cheryl Cole. E frumoasa si are melodii foarte bune.
Melodia mea preferata este a lui Michael Jackson-you are not alone dar si parachute a lui Cheryl Cole.

| pwp a răspuns:

Bruno mars love struck
just the way you are

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Cantareata mea favorita e Katy Perry, iar melodia mea favorita e Avril Lavigne - Hot, dar si Rihanna - Only Girl [In The World], Katy Perry - Firework, Bruno Mars - Just The Way You Are si Billionaire [ft. Travie McCoy].

| cristi202 a răspuns:

Celine Dion. Whitney Houston. Cleopatra Stratan. Michael Bolton. Richard Marx. Melodii preferate: Richard Marx - I'll bew right here waiting for you. Celine Dion - Titanic.