Amy Lee pentru ca imi place vocea ei, dar la fel de mult imi plac si Amy Winehouse si Eminem.
Enrique Iglesias e unul dintre cantaretii mei preferati. A avut la un moment dat niste melodii absolut superbe [gen "Hero", "Nunca te olvidare", "Dimelo", "Cuando me enamoro"... ]
Mai e Alex Velea, Smiley [imi place ca mai au melodii si in romana! ] Andra, Shakira si altii... Melodiile lor ma fac sa zambesc, pot sa ma identific in unele versuri. chiar imi transmit ceva.
Taylor Swift deoarece uneori ma regasesc in versurile pe care le canta, are o voce foarte frumoasa live si nu e o panarama [ ma scuzi.
Axl Rose....pentru ca pot canta ca el...
Mai imi place si Sebastian Bach, Freddie Mercury, James Hetfield, Klaus Meine....etc
Imi place de Inna are o voce superba imi place la nedunie dar mai imi palace si de alti cantareti pe primul loc e Lala band dar deoarece ai zis cantaret si nu trupe am zis inna ca e pe locul 2... daca vrei asculta melodia inna -tu si eu daca nu o stii... daca poate fii si trupe o iei pe LaLa BaNd ca raspuns daca nu o Iei pe InNa ca raspuns
Justin Bieber-pentru ca mi.a placut de el din 2009 si de fiecare data m-a surprins cu cate ceva, de aceea sunt fan si in ziua de astazi(celor care nu le place de el, va rog sa va abtineti la comentari..caci eu nu vad ca a scris si''comentati si raspunsurile celorlalti'' )
Luciano Pavarotti... datorita faptului ca pe langa vocea deosebita si timbrul de exceptie pe care l-a avut, a fost unul din titanii muzicii clasice care nu s-au limitat, a fost ca un Il Divo si al muzicii comerciale...a cantat cu nume sonore din muzica comerciala si a fost si un om de o frumusete rar intalnita!