| LucccyTheGreenMonster a întrebat:

Care e cantaretu vostru favorit? De ce?

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Amy Lee pentru ca imi place vocea ei, dar la fel de mult imi plac si Amy Winehouse si Eminem.

| PatyKan a răspuns:

Enrique Iglesias e unul dintre cantaretii mei preferati. A avut la un moment dat niste melodii absolut superbe [gen "Hero", "Nunca te olvidare", "Dimelo", "Cuando me enamoro"... ]
Mai e Alex Velea, Smiley [imi place ca mai au melodii si in romana! ] Andra, Shakira si altii... Melodiile lor ma fac sa zambesc, pot sa ma identific in unele versuri. chiar imi transmit ceva. happy

| xDヅ a răspuns:

Taylor Swift deoarece uneori ma regasesc in versurile pe care le canta, are o voce foarte frumoasa live si nu e o panarama [ ma scuzion the phone.

| RockMe a răspuns:

Axl Rose....pentru ca pot canta ca el...
Mai imi place si Sebastian Bach, Freddie Mercury, James Hetfield, Klaus Meine....etc

| Ioanadulcik a răspuns:

Imi place de Inna are o voce superba imi place la nedunie dar mai imi palace si de alti cantareti pe primul loc e Lala band dar deoarece ai zis cantaret si nu trupe am zis inna ca e pe locul 2... daca vrei asculta melodia inna -tu si eu daca nu o stii... daca poate fii si trupe o iei pe LaLa BaNd ca raspuns daca nu o Iei pe InNa ca raspuns love struck

| SWAGGER a răspuns:

Justin Bieber-pentru ca mi.a placut de el din 2009 si de fiecare data m-a surprins cu cate ceva, de aceea sunt fan si in ziua de astazi(celor care nu le place de el, va rog sa va abtineti la comentari..caci eu nu vad ca a scris si''comentati si raspunsurile celorlalti'' )

| tenorgeorge a răspuns:

Luciano Pavarotti... datorita faptului ca pe langa vocea deosebita si timbrul de exceptie pe care l-a avut, a fost unul din titanii muzicii clasice care nu s-au limitat, a fost ca un Il Divo si al muzicii comerciale...a cantat cu nume sonore din muzica comerciala si a fost si un om de o frumusete rar intalnita!