Hmm... îmi plac mult prea multe trupe, dar să zicem că In Flames.
Pentru că sunt geniali, iar Anders Friden are o super voce. Și au melodii epice, that's why.
Ba "smecherasule", ai gresitadresa, destinatarul acestui mesaj era mama ta, copil facut pentru alocatie
Ascult foarte multe trupe si nu ma pot limita la a alege doar una singura, insa cateva ar fi Nirvana, Guns n' Roses, Megadeth, Iron Maiden, AC/DC, Children of Bodom, Motley Crue, Led Zeppelin etc.
Evanescence este trupa mea preferată. Pentru că mă regăsesc în melodiile tipei și este minunat.
Pe lângă astea îmi mai plac și Nirvana (trupa preferată nr 2), Within Temptation, Nightwish, Guano Apes, Metallica, System of a down și doar o melodie de la Seether (aia feat solista Evanescence, Amy Lee - Broken).
De ce?
Vorba lui HighwayToHelll - pentru că-s satanistă!
Mie imi place foarte mult jimmy hendrix(il poti observa la avatarul meu ).E cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor
Mia mie imi place de Alex mica, dar doar ritmul melodiilor adtat! 1 in rest melodiile lui sunt fara sens! deci as alege un cantaret roman, cum ar fi andra : iubesc melodiile ei in special " numai dragoste ramane" Melodiile ei au sens, insa "THELEPHONE" chiar nu are ambsolut nici un inteles! ...Cam atat...
Avril Lavigne,Arashi, Within Temptation, Cheryl Cole, Esmee Denters, Pixie Lott...
as face o lista lunga
Three Days Grace sau 30 Secounds To Mars ori Green Day nu pa pot hotara toate imi plac in ceneral rockul de genul asta asta am depasit de mult Bon Jovi, canta frumos dar pentru novici in Rock.
KiSS_4146 întreabă:
Floreenofficial întreabă:
mimilolaarae întreabă: