| Vilcica_Marian_1977 a întrebat:

Care e cel mai bun compozitor roman de muzica hip-hop?

7 răspunsuri:
| nicusor95 a răspuns:

Nimeni altu'

| StefanKogut a răspuns:

Radu Gyr

| anonim_4396 a răspuns (pentru StefanKogut):

Tu chiar a scris asta?laughing Radu Gyr era poet crestin inchis in timpul comunismului, care e mort.

| StefanKogut a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact! Desi intrebarea se referea la compozitori (care fac muzica), cred ca acest gen de muzica este singurul in care partitura muzicala exista doar pentru a insoti versurile si astfel l-am putut propune pe Gyr fara a-mi fi teama ca gresesc. De ce subliniezi faptul ca RG a fost un "poet crestin" si ca a fost inchis, hip-hop-ul nu poate fi crestin?, iar din cate stiu adevaratii hip-hop-eri au cam fost toti inchisi. In alata ordine de idei, hip-hop-ul este definit ca muzica rebelilor, nu?, ori RG ce a fost? (a luat 15 ani pentru o poezie), iar faptul ca e mort e irelevant, 2PAC e la fel de mort. Uite aici o piesa de hip-hop care face toti banii: https://www.youtube.com/watch?v=z12naPmpYhc scrisa de Radu Gyr cantata de Cedri2k.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StefanKogut):

Aham am inteleg, si da am ascultat Cedry2k.

| Chimied a răspuns:

Cedry2k

| neanderthalfararusine a răspuns:

Pustiu, depinde. Dupa parerea mea, nu poti sa compari mai multi cantareti de hip-hop, deoarece fiecare are stilul propriu si, evident, diferit, care poate nu e agrea de toata lumea, prin urmare parerile sunt impartite. De exemplu, in materie de versuri realiste, umoristice, inteligente, respectiv greu de inteles, la baza sta Cheloo.