| RheaLustzig a întrebat:

CARE E CU MINE!? :3
Cine s-a saturat de muzica comerciala gen Lady Gaga Inna si alte pitzi si nebune?
:3 Sa traiasca muzica reala!
Rockul, Jazz muzica classica si cantarele noastre din ani 90' Madalina Manole, Laura Stoica, Paula SeLing!

Răspuns Câştigător
| Rukhsandra a răspuns:

Si eu m-am saturat de muzica asta comerciala care nu are niciun pic de esenta nicio logica in versuri.Numai sunt melodii care sa trasmita o poveste, un mesaj sau o stare de spirit.
E pacat...mai ales ca la radio se difuseaza numai Inna, gaga, Dj X sau Y. NUmai pe Magic fm se dau melodii mai frumoase in rest nimic straight face pacat

19 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Lol crezi ca o sa schimbi lumea cu "intrebarea" asta?

| OneMoreChance a răspuns:

Cine e laura stoica? si paula seling? face reclama la iaurtu ala cu pete paula?

| Crisis a răspuns:

Prima data cand am citit intrebarea credeam ca te duce capul, dar... Madalina Manole, Laura Stoica, Paula Seling? o_O?!
Da, m-am saturat de cacaturi comerciale... Muzica buna inseamna rock, jazz si clasica, poate si un pic de rap, dar nu-l includem.

| romyna1998 a răspuns:

Inna are aproape toate melodiile la xerox.Noroc pe Play&Win ca le mai schimba, ca daca nu ar fi vai de capu ei.Lady Baba avea mai de mult melodii frumoase, dar acum e praf.Totusi,nu prea imi plac melodiile rock si jazz.Eu tot la hip-hopu/rapu de calitate raman.Asta e doar parerea mea.

| corina_1132 a răspuns:

Mai bine sa ask rock decat Lady gaga

| RheaLustzig explică:

@OneMoreChance
Nu sti cine e Paula Seling?
Se vede cat de culta esti in ale muzici...
@idgaf
Si nu vreau sa schimb lumea cu intrebarea asta.
Dar totusi le amintesc oamenilor ca exista si altceva in afara de mizerii POP-Dance...

| RheaLustzig explică:

@Crisis
Madalina Manole si celelate care le-am spus au pur talent.
Nu inteleg de ce nu m-ar duce capul pentru ca consider aceste interprete talent autentic romanesc.
Fac Canto de 3 ani. Cred ca totusi am dreptul sa numesc si alte persoane care nu prea sunt ascultate si apreciate la adevaratul sens al valorilor sale.

| CrazYKid0 a răspuns:

Sunt de acord cu tine dar...madalina manole, laura stoica, paula seling...nah fiecare cu gustul lui. in fiecare zi ascult muzica de ***. mai ales cand merg cu un maxi taxi intotdeaune e numai pe Kiss. Ma pis pe kiss. Mai degraba Magic sau Guerilla sau chiar si Europa fm. angry ma scoate din minti. si mai ales ma enerveaza manelele.

Răspuns utilizator avertizat
| TeoPT a răspuns:

Idem @mhn24

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că mulți s-au săturat și sunt de acord cu ultimii doi de dinaintea mea big grin.

| giuly a răspuns:

Sunt de acord cu ultimii 3 dinaintea mea. big grin

| Bya202 a răspuns:

Ai dreptate,dar... madalina manole,laura stoica si paula seling? sa fim seriosi. tineretul din ziua de azi aprecieaza rokk, jazz, hip hop etc.cu lady gaga sunt de acord dar muzica innei este foarte frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@byby, ce muzică a Innei? Aia e râgâială, tipo!
Și ce e la moda în prezent de o tâmpenie. Moda e tâmpită.

| giuly a răspuns:

Lol byby, kill yourself!

| Bya202 a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui!

| ElectricChapel a răspuns:

Ok! Deci hai sa te intreb si eu ceva: Cum crezi ca au devenit cunoscute interpretele pe care le-ai mentionat? Nu prin comercializare? Daca ele nu au fost "foarte comerciale" asta nu inseamna ca nu au fost comerciale. Au fost, insa doar pentru a deveni celebre. Orice melodie care intra pe radio=melodie comerciala, indiferent daca postul de radio este FM sau nu. Tot la fel se intampla si cu melodiile care au clip video; devin comerciale.

2. Lady GaGa nu transmite povesti sau emotii? Melodiile "Speechless", "Hair", "You and I", "The Edge of Glory", "Born this way", si multe altele... ai stat vreodata sa asculti cap-coada melodia si sa o intelegi pe deplin? Sa vezi mesajul, sa-l simti. Sunt de acord cu tine ca si-a inceput cariera in "Just Dance", "LoveGame" si "Poker Face", dar ai inteles macar mesajul melodiilor respective? Mariah, Toni, Beyonce, Christina, GaGa, Madonna, Robyn, Britney, Adele, Katy, Diana, Janet, Cher, sunt cunoscute datorita comercializarii.

| RheaLustzig explică (pentru ElectricChapel):

Uite data de postare. Si da...asa e. Era de acum un an. Inainte nu erau melodiile Speechless sau Born this way sau You and I, care sincer sunt foarte bune. Pe atunci ma refeream la calitatea muzicii, dar nu am stiut sa ma exprim adecvat. Trecerea timpului schimba multe lucruri.

| ElectricChapel a răspuns (pentru RheaLustzig):

Ma bucur ca ai inteles.