| Reny a întrebat:

Care e diferenta intre John si Edward din Jedward?
Va rog ajutati-ma ca ii iubesc pe tipii astialove struck si nu imi pot da seama oricat de mult enalizez pozele cu ei!
Mss mult

Răspuns Câştigător
| kindness a răspuns:

In sfarsit inca cineva care este fan Jedward : nu stiu cum sa-ti explic.eu ii deosebesc usor. am vazut diverse filmari cu ei pe youtube si se prezentau.Hi I'm John,, Hi I'm Edward si am incercat sa fiu atenta la diferentele dintre ei. e cam greu sa-i recunosti dar ai sa reusestii. Sunt ca 2 picaturi de apa. mai rara vad asa gemeni laughing adica cam deloc happy si eu ii iubesc pe tipii astia, sunt asa cum spun ei " cool " si au un farmec aparte fata de altii, au un ras asa "special" si glume bune si sunt foarte COOL!

1 răspuns:
| kindness a răspuns:

Crede-ma de cand cu Eurovision parca am innebunit. mi-a placut la nebunie melodia lor Lipstick, am descarcat-o si acum am descarca alte melodii de ale lor care sunt frumose si tari. sunt asa copilarosi, nu fumeaza.si par destul de ok avand in vedere faptul ca unii spun ca sunt gay[ceea ce nu este adevarat], sunt doar 2 fratii buni care au ramas cu aceea minte copilaroasa si care sunt foarte OK! ar trebui baietii din ziua de azi sa ia un exemplu de la eiwinking parerea mea. pa pa