Bring me the horizon, guns n roses, metallica, bullet for my valentine, megadeth, rammstein, disturbed & so on
Trupe preferate: Megadeth, Motorhead, Children of Bodom, Norther, Slayer, Kreator, Insomnium, Overkill, Death, Sodom.
Artisti : Tom Araya, Dave Mustaine, Jeff Hanneman, Alexi Laiho, Mille Petrozza, Petri Lindroos, Chris Broderick, Lemmy Killmister, Blackie Lawless, Chuck Schuldiner.
Imi plac mai multe trupe...
Principalele ar fi The Adicts,Misfits,Nirvana,The Decemberists,Black Sabbath,Rolling Stones,Sex Pistols,Gorillaz, Rammstein, AC/DC, Iron Maiden, Death si Amesoeurs.
Cum ascult multe genuri de muzica, nu am cum sa am un singur cantaret/formatie preferata.
Artisti care ma inspira/plac in mod deosebit ar fi Megadeth, Children of Bodom, Motorhead si Led Zeppelin.
Buna!
Cntareata mea preferata este Ligia Bodea.
Tu ce cantaret/formatie preferata ai?
Metallica e si una din trupele mele preferate
Mă bucur, ai gusturi bune cred.
Pai nu pot sa aleg intre Iron Maiden, Aerosmith, Bon Jovi, Guns and Roses, RHCP, AC/DC, Pink Floyd, Skillet, Nickelback, dar cantaretul meu preferat este fara indoiala Freddie Mercury (Queen).
Megadeth,Motorhead,Children of Bodom.Si Metallica.Nu stiu care din ele.Cred ca cel mai mult Megadeth
Finntroll ( Mathias Lillmåns şi Jan Jämsen ) şi Ensiferum ( Petri Lindroos ). Cel puţin momentan.
Formatii preferate nu am, dar cantareti da : skrillex, lil wayne, jeremih, 50cent etc.
ei canta hip hop si rap, dar skrillex dubstep
Sincer eu nu-s ca astia care zic ca nu asculta manele si le rupe:
Cantaretul meu Florin Salam.
Guess who; Black veil brides; skrilex; Inna; smiley; Psy; Hyuna; Bug mafia; CRBL; First of the year; Pittbul; Michel tello; Gustavo lima boa; Colibri; Megadeath etcccc...
Trupa lala band canteretii mei preferati sunt:andra, delia, rihanna, alex velea, beyonce etc
Pantera, Black Label Society, Hellyeah, Iron Maiden, Def Leppard, Blue Oyster Cult, Down, Led Zeppelin, Motorhead, Rotting Christ, Slayer, Death, Sepultura, Exodus, Deicide si muuuulte altele, dar astea-s trupele mele "de suflet".
Trupe: 1.Vama/Vama Veche, 2.Scorpions, 3. Oasis, 4.The Rasmus
Artisti: 1.Riche Sambora 2.Bryan Adams 3. Leonard Cohen
LoveYou4Everrr întreabă:
manuelaaa întreabă: