| ColorfullColors a întrebat:

Care e formatia ta preferata? Dar melodia? De ce?

13 răspunsuri:
| ZoZoHeart a răspuns:

Taxi! Mel pref-Taxi-E criza.Imi plac pentru ca solistul e super original si talentat

| Iasssmy_5402 a răspuns:

Parazitii - Tot ce e bun trebuie' sa dispara! - Pt ca vorbesc despre realitate! RESPECT MAXIM :X.

| 54ndy a răspuns:

Rammstein-Mutter, pentru că îmi place să ascult rock.( urăsc manelele).

| mmary a răspuns:

Massari-Real Love.imi aduce aminte de peripetiile petrecute alaturi de prieteni...pe cand incepeam sa ne indrgostim pentru prima datachatterbox:X

| Floreenofficial a răspuns:

Cascada, The Saturdays si RBD pentru ca imi place muzica lor.
Si Girls Aloud si TATU.

| DEBrown a răspuns:

Ca rock prefer Phoenix, melodia mea preferata fiind "Zori de zi".
Ca muzica usoara prefer Taxi cu melodia "Cele doua cuvinte".

| Muzika a răspuns:

Gutarolling on the floortoate melodiile...de fenta[ii oribil.nici macar numele nu imi placelaughing ]

| Ascendent a răspuns:

Breaking Benjamin - "Breath"
Pentru ca solistul are o voce superba, este un compozitor excelent si pentru ca imi trezeste amintiri si sentimente.

| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Bug Mafia-bag p. a in lume si v-o fac cadou. Vorbeste desprte Romania. O tara a tuturor posibilitatilor

| Adyna_2786 a răspuns:

Pey formatia mea preferata e green day:Xmelodia mea preferata e "a year without rain"[selena gomze], De ce? Pey imi place mult melodia de selena gomez deoarece exprima sentimente frumoase si imi place ritmul...coloana sonora[instrumental]. Iar formatia Green Day imi plzce pentru ca au unele melodii foarte frumoase, sincer eu nu prea ascult formatii si asta mi s-a parut cea care are melodiile cele mai tari ca formatiebig grin
Funda?happy

| BellaComy a răspuns:

Formatia mea preferata este Celtic Women. ce deoarece este o melodie linistita.Care ma calmeazabatting eyelashes

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Puya -change

| Aiicha a răspuns:

Simple Plan-welcome to my life:X:X mi-am dat seama de curand ca e preferata mea( si trupa si melodia) deoarece o ascult cu aceeasi placere de cativa ani si imi este cea cea mai buna prietenawinking