Taxi! Mel pref-Taxi-E criza.Imi plac pentru ca solistul e super original si talentat
Parazitii - Tot ce e bun trebuie' sa dispara! - Pt ca vorbesc despre realitate! RESPECT MAXIM :X.
Massari-Real Love.imi aduce aminte de peripetiile petrecute alaturi de prieteni...pe cand incepeam sa ne indrgostim pentru prima data:X
Cascada, The Saturdays si RBD pentru ca imi place muzica lor.
Si Girls Aloud si TATU.
Ca rock prefer Phoenix, melodia mea preferata fiind "Zori de zi".
Ca muzica usoara prefer Taxi cu melodia "Cele doua cuvinte".
Breaking Benjamin - "Breath"
Pentru ca solistul are o voce superba, este un compozitor excelent si pentru ca imi trezeste amintiri si sentimente.
Bug Mafia-bag p. a in lume si v-o fac cadou. Vorbeste desprte Romania. O tara a tuturor posibilitatilor
Pey formatia mea preferata e green day:Xmelodia mea preferata e "a year without rain"[selena gomze], De ce? Pey imi place mult melodia de selena gomez deoarece exprima sentimente frumoase si imi place ritmul...coloana sonora[instrumental]. Iar formatia Green Day imi plzce pentru ca au unele melodii foarte frumoase, sincer eu nu prea ascult formatii si asta mi s-a parut cea care are melodiile cele mai tari ca formatie
Funda?
Formatia mea preferata este Celtic Women. ce deoarece este o melodie linistita.Care ma calmeaza
Simple Plan-welcome to my life:X:X mi-am dat seama de curand ca e preferata mea( si trupa si melodia) deoarece o ascult cu aceeasi placere de cativa ani si imi este cea cea mai buna prietena
BobTheCat întreabă:
DarkShadow26 întreabă: