Crezi ca Miley are timp de messenger? Nu mai posta aceasta intrebare, vei fi luata in gluma.
Iar intrebarea asta idioata?
Miley_nu_are_sau_cel_putin_nu_isi_face_id_public
Ba deci copii fanatici! ne-am saturat de intrebarile astea complet prostesti... incetati ca pur si simplu ne-am saturat! cati ani ai? 8?
Miley are id si nu te dezamaji ca iti spun altii ca nu are este hannah_montana1995
De fapt, aceasta intrebare e buna! Dar are prea multe raspunsuri! Id-ul real al lui Miley este miley.rock15! Mia dat web chiar si microfon! Mia cantat a fost o zi super! Chiar daca vorbea si engleza vorbea si in romana (avea dictionarul langa ea)!
Eu il am si mai ama si altele
ddlovato_thereal >demi
ashley_mechella >ashley
emzzy_osment >emily
joe_jb_star >joe
kevinjonas_thereal >kevin
fragilekidsmile >nick
vanessa_hudgens0954 >vanessa
vip_miss_miless >miley
P.S>trebuie sa sti engleza
stiu nici mie nu imi place destiny dar vomit cand o vad frate in primul rand ea nu are cum sa intre pe messiunger sa vb cu fanii ei ar f culmea
Defacpr elifika supranumisa elif habar nare engleza nici macar 2 cuvinte doar se da mare sau vrea sa o aiba oe destiny in lista si sa se dea mare ca are id
Eu am incercat un e-mail gasit si zicea ca e al ei, nu era nu stiu a cui era dar din gresea am crezut ca e al ei si am vorbit acolo, dar acum am sters acel e-mail.CREDEMA NU VORBI PE E-MAIL-UL c_miley@rocketmail.com
Eu stiu care e dar nu til dau ca am cautat de mult timp, de cand am avut 1 an, dar atunci nu pe net.SUNT FANUL 1 CA PE NET AM VORBITsi a zis sa nu dau id-ul nimanui
Uite id-ul ei adevarat eu l-am incercat e cel bun: miley_hannah18 isi schimba pozele des, Miley are poze realiste in casa ei cu sora ei, si nu poze facute la sedinte foto. Isi schimba pozele mai des, in fiecare zi e pe imvisible! id-ul ei: miley_hannah18 sper ca te-am ajutat
Andre întreabă: