Stiu vreo doi nefericiti care au avut acustice de la Flame.E o chitara pentru amatori, numai buna daca vrei sa-ti bati joc de treaba si n-ai chef de sesiuni serioase de chitara.Pe cand Fender nu doar ca are si corzi mai bune, dar se aude si superior.(cutie mai buna, acustica mai buna etc.)
Multumesc poti sa ma mai lamuresti in legatura cu cevA?
Eu acum am Fender și, sincer, chiar îmi place cum sună. Cred că mai bine alegi Fender.
Multumesc stii curbura aia de la chitara acustica? care e mai buna cu sau fara curbura
Daca te referi la curbura bridge-ului (cutiei), aceea e doar de aspect. Lemnul din care se face bridge-ul trebuie sa fie cat mai rezistent, in rest nu conteaza forma ei. Spune cu ce vrei sa te mai lamuresc.
"Curbura" aia e mai mult de aspect, zic eu. Nu cred ca are vreun rol special.
Dacă e vorba de "curbura" din partea de jos, eu zic că te ajută să ajungi la freturile 15-20 mai ușor.
Da....la asta nu m-am gândit. Se pare că, totuși, are un rol.
Dar ia din sonor chestia aia?
Care dintre fender si flame e mai buna ca sonor?
Nu, omule, nu afectează sunetul.
Fender îi este cu mult superioară Flame-ului. Deci și ca sunet îi este superioară.
Fender de departe,desi eu, ca detinator de trei instrumente cu corzi diferite, sunt innebunit dupa Epiphone.Dar daca te resumi la Fender - Flame, alege-o pe prima; bridge-urile sunt clar mai bune si corzile la fel, desi cu o idee mai dure ca la Flame si o sa iti oboseasca degetele mai repede pe Fender.Curbura e doar de design, e la latitudinea cumparatorului daca vrea cu sau fara si nu te ajuta detaliul asta sa ajungi mai bine la ultimele freturi, decat daca le ai nu foarte lungi.
Am avut Flame si nu am fost foarte incantata de ea, iti recomand Fender, varul meu a avut si canta peste tot cu ea.
butterflyeffect123 întreabă: