Selena Gomez, dupa parerea mea. http://keetsa.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/selena-gomez.jpeg
Buna!`
Dupa mine, topul acestor "vedete" este:
1.Demi Lovato
2.Selena Gomez;
3.Miley Cyrus(nu am nimic cu ea, dar pur si simplu chiar nu are pic de frumusete fata de cele doua de mai sus si nu are nici voce).
1.Miley Cyrus
2.Selena Gomez
3.Dei lovato(nu stiu ce vedeti toti la ea ii sta super urat neagra la par) :-&
1 miley(frumoasa, de trebuie, canta super) 2demi lovato(kanta super)3selena gomez(afona si are nasul mare si ochii miki )
Selena e cea mai frumoasa. Demi canta COOL. Iar Miley, ei bine... mi se pare prea FITOASA Ssi chiar e si ma DISPERA
Selena Gomez e cea mai draguta
Miley Cyrus nu-mi place deloc-deloc. Da' deloc!
Lemi Dovado(cum ii zice verisoara mea de 7 ani)canta dragut...
1. selena gomez
2.hannah montana
3. demi lovato(E GROAZNICA)
plz fundita pup:X:X:X:X:X
Selena Gomez - este frumoasa, are voce .
Demi Lovato - mereu cu zambetu pe buze, are voce .
Miley Cyrus - nu prea imi place, e cam figurata .
Deci e clar ca Demi Lovato deoarece este mult mai matura,are o voce puternica si acest lucru o va ajuta in viitor,se imbraca cool,zambetul ei este incredibil,vocea este magnifica,ca actrita este foarte buna,melodiile ei sunt fffff bune si transmit un mesaj important si canta foarte bine live. Selena:oribila, in toate melodiile ei vocea ii este extrem de modificata, are o fata de pustoaica de 11 ani,vocea este foarte pitigaiata,melodiile sunt stupide,canta oribil live, e machiata la maxim si e slaba de mama focului, iar pentru Miley un singur cuvant am avut de spus:Fitzoasa.Cred ca am mare dreptate si dupa cum se vede Demi e cea mai tareeeeeeeeeeeeeeeee!
Pai... mie imi plac toate... dar in mod s[ecial imi place Selene deoarece este dulcik
Denisa10_9542 întreabă:
Mynu întreabă:
belieber4ever întreabă: