Mylei a fost este si va ramane cea mai tare cea mai frumoasa si sexy dintre toate pe selena nu o suport de loc o ourasc din tot sufletu nici nu se compara cu mylei cu demi n-am nimic dar nici ea nu se compara cu miley cei care o placeti pe selena sunteti dusmani mei jos cu selena va pupa estrellyta si pe tine hannah
Mileyy sau uratit e groaznica acum si sa drogat, iar demi s-a ingrasat are 145 kg.iar selena are toate calitatile!
Toate sunt foarte frumoase, nu pot alege intre ele, dar dupa parerea mea demi cinta cel mai fain
Deci e clar ca Demi Lovato deoarece este mult mai matura,are o voce puternica si acest lucru o va ajuta in viitor,se imbraca cool,zambetul ei este incredibil,vocea este magnifica,ca actrita este foarte buna,melodiile ei sunt fffff bune si transmit un mesaj important si canta foarte bine live. Selena:oribila, in toate melodiile ei vocea ii este extrem de modificata, are o fata de pustoaica de 11 ani,vocea este foarte pitigaiata,melodiile sunt stupide,canta oribil live, e machiata la maxim si e slaba de mama focului, iar pentru Miley un singur cuvant am avut de spus:Fitzoasa.Cred ca am mare dreptate si dupa cum se vede Demi e cea mai tareeeeeeeeeeeeeeeee!
SeLeNa GoMeZ ( Selly ) dar mai bine uitati-va si voi care e cea mai frumoasa file:///C:/Documents%20and%20Settings/Slama%20geama/My%20Documents/Downloads/pizap.com10.85590555798262361313517394203%20(1).jpg
Demi e frumusica, Selena o actrita buna dar Hannah e cea mai frumoasa si cea mai buna
BeYoU poate tu ai nasul mare si ochii mici, Selena e cea mai frumoasa dintre toate :*
Deci in primul rand Selena este cea mai tare, mai matura care canta super tare!
demi nu prea imi place si Mylei o fitoasa, drogata, urata, urat inbracata etc.Dar in special selena e cea mai tare!
Selena e cea mai frumoasa si cea mai draguta are o fata foarte frumoasa are un stil al modei minunat are melodii super. Demi Lovato e cam plinuta n-am ce lauda. Si miley cyrus cea mai urata nu are pic de frumusete cand eram mai mica imi placea hannah dar acum o urasc ma enerveaza mai ales ca se pune cu selena.Deci din tot ce am scris se deduce ca 1 selenaaa 2 demi lovato si nu ii dau locul trei lu miley ci ii dau locul 100000000000000 lu miley.
Sincer cel mai mult imi place de Selena! :X Are o voce super si e frumoasa :*:*:*:... Miley e cam nebunatica, are voce frumoasa dar nu imi prea place fiind ca are freza de baiat! Siii ce sa zic de Demi, imi place doare zambetul ei, dar prea exagereaza cu machiajul! Asta e pararea mea! :*
Denisa10_9542 întreabă:
Mynu întreabă:
belieber4ever întreabă: