Sa vedem...beyonce este maritata cu un mason, iar lady gaga este controlata de masoni. Grea alegere
Beyonce. Lady Gaga e mai tare prin originalitate dar daca e sa vorbim de muzica nu se compara cu Beyonce.
Deci o aleg pe Beyonce deoare are o voce superba, si fiecare melodie a ei iti face placere sa o asculti. Se vede ca a muncit pentru a iesi atat de bine. In schimb si Lady Gaga are o voce frumoasa si un stil original care o prinde bine.
Chiar de aceea cele doua au colaborat la 2 melodii : Video Phone si Telephone iti dai seama ce super sunt=p~
Si am citit in ziar ca Inna vrea sa fie mai tare decat amandoua!
Eu o prefer pe Lady Gaga
Lady Gaga de 100000000000 de ori! Beyonce are doar 3 melodii misto restul vomiti.Cu vocea daca sar compara cu Mariah Carey, Whitney Houston si Celine Dion categoric ar pierde. Dar trebuie sa recunosc are un corb de milioane si are o voce de cristal.Nu sunt fan.
Beyonce canta bine ...si e o femeie adevarata ...pe cand lady gaga nu o pot vedea in fata ochilor(orcat de bine ar canta )
Amandoua, nu pot face diferenta. Imi place stilul lui Beyonce dar si al Gaga'i
Poi nu stiu ce sa zic
nu prea pot sa aleg.
aman2 au voci bune
dar cred ca beyonce
Lady GAGA abia a aparut pe piata muzicala, e si normal ca acum sa fie cunoscuta, dar mai are de lucrat pentru a o ajunge pe Beyonce
Lady gaga e "zuza" acum au innebunit toti cu ea.totusi nu inteleg ce are atat de special. cred ca au atras oameni prin imbracamitea excentrica pe care o poarta.
abcdefg_8927 întreabă: