| Ho1 a întrebat:

Care e melodia voastra preferata (daca doriti scrieti toate),(numai nu rock).

49 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce spui de Smokie, Gun n Roses, Scorpions etc?
Fac parte din categoria rockului, dar sunt la fel de apreciate ca și popul din anii 60-80. Nu încerca să-i judeci pe adolescenții din ziua de astăzi care ascultă rock, nu e vina lor că nu mai sunt artiștii cu talent muzical de acum câțiva zeci de ani. Inna, Telo, conecter, bieber etc, sunt doar niște păpușe ce mugesc pe scenă în timp ce din urma cortinei este adevărata sursă a vocii lor divine. Dacă vrei să te duci la un concert live de-al lor, înainte să pleci de-acasă, i-ați o funie să te strangulezi când începe a se streme.
Și nu ascultăm numai rock, mai este și blues, jazz, pop (latin), country music asta-i muzică adevarată.
http://www.youtube.com/watch?v=cou_qZjc_yI
http://www.youtube.com/watch?v=KnVEbHLtp6U
http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE
Dacă vrei să dansezi pe rock(mai precis country rock), http://www.youtube.com/watch?v=FpaL-NVC-dg&feature=related

anonim_4396

Muzică adevărată pe dra.cu!
Dintre toate melodiile bune dance/pop din anii '80 ( deşi în mare parte cam toate reprezintă hipstereală, cu mici excepţii ), ai ales una dintre cele mai proaste. Complexitate zero; pare a fi cântată de nişte copii de grădiniţă. Nu exprimă absolut nimic. Parcă ar fi făcută special pentru a distruge şi ultima fărâmă de inteligenţă prezentă într-o persoană, la cât e de penibilă. Felicitări pentru alegere!

"Ziceam că muzica rock este muzică pentru satanişti, pentru că acesta este adevărul"
Ăsta este un argument inexistent. Atunci când faci o afirmaţie, ai nevoie de idei care să o întărească. Se pare că ţie îţi lipsesc aceste idei.

Evident, există rock satanic, dar există şi rock creştin. Asta demonstrează cât este de stupidă afirmaţia ta. Problema e că eşti atât de încuiată la minte, încât nu poţi vedea dincolo de ideile tale preconcepute. Te limitezi la a asculta o singură melodie rock, crezând că toate sunt la fel de violente şi gălăgioase. Cu siguranţă ignoranţa este de vină în acest caz.

Muzica rock chiar este cel mai bun gen muzical, datorită multitudinii de sentimente transmise, a instrumentelor şi a complexităţii; aşa cum am scris şi în articolul de pe blog.
Dacă asculţi şi apreciezi acest gen muzical, dai dovadă de educaţie şi inteligenţă. Rockerii sunt, de obicei oameni cu care ai ce să vorbeşti. Mulţi dintre ei apreciază în mod deosebit şi muzica clasică, care este de asemenea genială. Inculţi găseşti câţi vrei printre manelişti şi houseri. Nu spun că toţi sunt aşa, ci doar marea majoritate.

Şi să ştii că şi melodiile rock, dacă sunt bune, pot fi ţinute minte şi fredonate ani de zile. Chiar mai mult decât cele pop. Uite un exemplu. E classic rock din ’87. Muzică pentru satanişti, huh? Dacă şi asta e gălăgioasă şi lipsită de sens, atunci eşti cu adevărat un caz pierdut.
http://youtu.be/KZwzmhewOhU
Sunt convinsă totuşi că nimic nu îţi va schimba părerea. Ochelarii ăştia de cal…

În final, ţi-o fi ţie milă de mine şi de ceilalţi rockeri, dar mie nu mi-e de tine. Chiar deloc. De ce mi-ar fi milă de o persoană care aruncă cu rahat în cel mai epic gen muzical cu putinţă şi care ascultă comercialităţi muzicale? Pot spune doar că ma amuză capacitatea ta de a te lăuda că ştii ce-i aia muzică bună.

| Concept a răspuns:

Astral Projection - Enlightened Evolution ( http://www.youtube.com/watch?v=kRgj2qtSXlU )

Răspuns utilizator avertizat
| PattyC a răspuns:

Connect-r-vara nu dorm, Smiley-Dead man walking

| iubesteOrezul a răspuns:

Bibanu xxl & Delia si puya - gone love struck.

| Alleza a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Buna asta! laughing

| Alleza a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare cu gusturile lui tongue!

| Ho1 explică (pentru iubesteOrezul):

Mai stii muzica de asa gen, place!
daca-mi dai, iti dau funda!

| Aneurysm a răspuns (pentru anonim_4396):

Ăăă...mamaie, postul tău mi-a dat cancer. Eşti cumva nevasta lui Jasser? Stai, dac-ar afla că asculţi Abba, ţi-ar da foc. De fapt, şi mie îmi vine să-ţi dau foc acum. Scuteşte-mă-n cu "muzică pentru satanişti". Dacă ţi-e milă de noi, du-te la mânăstire şi călugăreşte-te, că tot se vede că eşti cam nefutută. Mă dezguşti. Şi nu pentru genul de muzică pe care îl asculţi, ci pentru atitudinea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Aneurysm):

Buna din nou!
Mai baiete, tu stii ca pe acest site sunt interzise orice fel de injuraturi sau trebuie sa-ti aduc aminte? Si ce-i cu acest limbaj trivial pe acest site de oameni seriosi, ma rog? Vezi ce faci cu limbajul pe viitor.Ai grija ce scrii pe aici, pentru ca poti sa fii raportat din cate stiu eu pentru injuraturi.Te dezgusta atitudinea mea zici? Eu cred c-am fost destul de intelegatoare, respectuoasa, cu bun simt fata de tine pana acum pe acest site, cel putin puteai sa ai minimul de respect si bun simt pentru mine, puteai sa nu ma injuri asa ca la usa cortului. Uita-te in comentariile mele, sa vezi daca am injurat eu pe cineva pana acum, iar apoi mai vorbim.
Iar in ce priveste atitudinea ta aici, ma dezgusta si mai mult decat cum te dezgust eu pe tine, pur si simplu mi-e scarba!

| Aneurysm a răspuns (pentru anonim_4396):

Ţi-e scârbă? Ia un algocalmin.

| iubesteOrezul a răspuns (pentru Ho1):

Poi mai sunt : Mitza - Torace
Guess Who : Decat sa minti; tu, o sa te duci dracu; lumea mea - cu spike, tot ce are guess who, mie una imi place foarte mult. Grasu xxl, puya - nimic nu e nou. puya - altcineva (cu ilie de la vunk ). Bibanu xxl.

| Giuvaer a răspuns (pentru Ho1):

Ce muzica proasta...

| hardwell a răspuns:

Bună IceCreamGirl! Melodia mea preferata in acest moment este Ronski Speed feat. Stoneface & Terminal - Soulseeker (DNS Project Remix) (link găseşti la "playing right now").

anonim_4396

Oamenii serioşi de pe acest site, nu amestecă rock-ul cu muzica pentru satanişti în necunoştinţă de cauză.

Răspuns utilizator avertizat
| RedHots a răspuns (pentru anonim_4396):

Intelegatoare? Esti incuiata, nu accepti lucrurile diferite si judeci fara sa fii in cunostinta de cauza. Rock-ul este impartit in diferite categorii. Unele sunt mai,, galagioase'' dupa cum spui, dar exista si balade. Respectoasa? Dupa ce ai jignit un grup numind muzica rock,, de tot rahatul'' nu prea te mai poti aclama astfel si nu cred ca mai ai dreptul sa te astepti la respect inapoi.
Don't get me wrong! Nu am nicio problema cu muzica pe care o asculti. Sunt decat iritata de oamenii ipocriti.
Asta nu e doar un sfat. E un apel sa te trezesti la realitate. Aberezi!

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Aproape ca am vomitat.Asta numesti tu muzica,ceva pe care sa-ti zgalatai carnile si oasele de midlife crisis,cucoana? ABBA e in general,cam o onaneala in cerc, Bee Gees sunt buni, iar Modern Talking sunt inventatorii poponarismului in muzica.Da' voi, astia de peste 35, aveti numa' figuri cu jenele voastre disco. Aproape la fel de proaste ca house-ul romanesc si latino, din ziua de azi.Ca,deh,asta-i muzica veche, dom'le si-i buna.

http://www.youtube.com/watch?v=RaG8faaFUMM

Nu-i muzica de satanisti.Doar din aia de pus la chefuri epopeice ale "roacerilor" si in stripclub-uri.Mai ales in stripclub-uri.Adica de destranbalare. Fara sataneala.Merge si cand esti la volanul inventiei diavolesti, masina, ce face omul impur!

Întrebări similare