Stiu eu adresa lui miley si nr de tell poate ai vrea sa o vezi la webcam mie mi a raspuns la webcam si am vazut-o era intr-o casa de a buniciilor ei si era si selena gomez acolo nr tell: 004 372 5552 adresa mail: miley.mileycyrus92@yahoo.com sau miley. loveyou@yahoo.com am nr de tell si a lui selena gomez si adresa de mail dar ai cerut miley
A ti inebunit intrati pe facebok dracilor am vb cu ea pe facebok daca vreti sa vb cu ea cautati pe facebok bratila critian vil dau eu
Buna sunt sigur ca e aceasta pentru ca am vorbit astazi cu ea prin video call:usa.miley_cyrus
Ce-l mai bine e sa mergi sa un concert de`al ei si sa-i ceri Email sau numar desi slabe sperantze si asa dar poate are bunu`l simt si il da dar dupa si-l schimba sigur nu mai sperati la ea degeaba este sanse de 0, 1% sa vorbiti cu ea ! oricum succes
Acum nu trebuie sa ma iei pe incredere, dar eu am acest numar de telefon de la o prietena si m-am uitat si pe un site si zicea ca exact cu aceste cifre incepea. Nu stiu daca este adevarat! Eu ti-l dau, dar este un numar de America, plus ca trebuie sa ai Roamingul activat. Oricum, ia-l : 0041277264577. Nu stiu sigur daca acesta este! Mult succes! :*.
You are crazy. Miley has time relazare and say that is Miley. And if you want to know I speak on gmail:
♫
smileym92@gmail.com. I do not understand, people think that I would not give an email address. What nonsense.
With love * ♥ * * ♥ * Miley!
Ascultaţi
Citiţi fonetic
Auziti nu are cum ca o vedete ca ea sa nu aiba id de mess are, dar nu sil face public si va zic sincer ca am un id de al ei ( nu vil spun) si mi-a dat webul si ea e sorry
Toate id-urile astea sunt inventate de prosti doar pentru a se da in spectacol, ea nu are timp nici sa se uite la un film dapai sa vb pe mess
Pai sunt de acord cu fata de mai de jos...nu cred ca la cata treaba are ea ...nu cred ca are timp de messinger
Sincer, cat creier sa aveti sa credeti ca miley va-r da voua accept la id sau sa va rasp la tel