| SoferTir a întrebat:

Care e numele adevarat a lui Maximilian?hee hee si al lui Spike?

18 răspunsuri:
| Daiana90 a răspuns:

Care "maximilian" laughing poate as stii sa iti zic daca mi-ai zice unde l-ai vazut sau eu stiuhee hee ca asa is sute de maximiliani in lumerolling on the floor

| SoferTir explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maxi cred ca vrei sa afli tot numele.ca si mine de altfel...Paul si mai cum il cheama pe spike?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba andribossdaboss2000 dupa nume eu cred ca esti cocalar da din ala greu si esti sigur prost ca u nu sti e este muzica adevarata si numele lui maximilian este iulian zice si intr-o melodie ok si despre tine cand te intalnesc te calc pe cap ok bha cocalar infect si imputit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati.va draq aia care zic ca guess who si spike nu canta bine sunt niste retardati si nu au ureche muzicaala.va *** in gura de retardatiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele lu' Spike e Paul Cretzu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ion si vasile

| Brofist a răspuns:

E.e Maxi e Claudiu Iulian Husaru. Si Spike e Paul Maracine e.e

| Claudelsaag a răspuns:

Adevăratu nume a lui Maximilian este (Claudiu Iulian Husaru)

| andreibossdaboss2000 a răspuns:

Spike canta ca un pisat de om iar guess who e un ipocrit care ii linge pe toti in cur si canta si fake si am vb cu el ca i-am dat id-ul meu (andreininho_95 )si am vb cu el si i-am spus impresiile pe care le am despre el ca el kanta ca un *** ***-ut in covrigrolling on the floor))

Spike e gay si canta prost rauuu!

Eu unt boss da bosssbaaaaaa (andreninho_95@yahoo.com)fi fac ceva pe voi de raperi prefacuti.tot la manele va intoarceti si voi

Luati cuc cucu fraier imbecili ce sunteti eu suntt boos da bosss baaa ...gainare valoarea mea!

Voi sunteti niste losseri numele lui e spike boss the bosss ca al meu si arre valoare mea, salam buf regheton, salam buf regheton...gainare valoare mea andreninho_95 eu sunt boss da boosss

| TeiubidilicescAllex a răspuns:

Numele adevarat al lui maximilian este Claudiu Husaru si al lui spike este Paul Maracine love struck

| Andaaa_9472 a răspuns:

Claudiu Husaru il cheama pe Maximilian :chuckle:

| Andaaa_9472 a răspuns:

Claudiu Husaru il cheama pe Maximilian

| FaneZu a răspuns:

Pe spike il cheama paul maracine si pe maximilian il cheama claudiu...nu ii stiu numele de familiebig grin