| Unlimited a întrebat:

CAre e ste opinia ta despre genul de muzica care il asculti?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| OneMoreChance a răspuns:

Genul de muzica este rock.
Ca sa fiu sincer ascult metallica de la 6 ani, melodiile lor sunt nemuritoare, la fel ca genul de muzica.
Dar nu numai, printre rock se mai numara si black metal, heavy metal... Pur si simplu, eu nu pot accepta ideea de a accepta alta muzica decat rock si alte genuri de muzica pe care doar un om normal le poate intelege!

5 răspunsuri:
| tocoal a răspuns:

Despre rock? Este un stil de viata pe care l-am adoptat de mic si ma simt foarte bine in "piele" de rocker.

| EnterSandman a răspuns:

Cel mai tare, si asa va ramane pentru totdeauna...(Heavy Metal)

| LadyInBlack a răspuns:

M-a schimbat mult, in bine dupa parerea mea. Pana acum cativa ani nu credeam ca ma voi regasi in melodiile rock atat de bine. E logic ca fiecare are o parere buna despre genul de muzica pe care il asculta, asta daca nu se lasa influentati de prieteni, familie etc...

| Lace a răspuns:

Muzica pe care o ascult. este totul,poate fara Death-ul, Black-ul si Heavy-ul metal nu as fi fost o persoana atat de deschisa. Inaintea acestor "preferinte" ma atingea orice vorba "dura" si nu stiam sa o confrunt. Oamenii cand aud de acest gen? Hmm, ceva gen "Satanistule".

| OneMoreChance a răspuns:

@Lace, mai mult de 90% din Romania aliniaza rock si metal ca satanism sau dat din cap chatterbox

Întrebări similare