anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cântărețul/cântăreață voastră preferat/ă si de ce? Dau fundă pentru cea mai bună motivație.

Răspuns Câştigător
| Dumnez?u a răspuns:

Freddie Mercury, pentru tot ce inseamna acest om deosebit.Pentru vocea sa minunata, care a facut miliarde de oameni sa vibreze la arta lui completa, de aproape 40 de ani.Pentru puterea de a lupta impotriva bolii care il macina si ironia cu care privea moartea apropiata(aratata in The Show Must Go On). Pentru mostenirea uriasa pe care a lasat-o, pentru ca e cel mai bun cantaret din istorie, idolatrizat de milioane de oameni.Este o legenda si un rege, in adevaratul sens al cuvantului.Nu e de pe lumea asta Freddie, este inimaginabil de perfect. Long live the king!

6 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Sirenia

si

Evanescence

(pur sh simplu am inceput sa le simt muzicaa.)

\m/

| AyLLin a răspuns:

Mie personal imi place cantareata britney spears deoarece canta foarte bine.

| adddaa a răspuns:

Adam Gontier. Pentru ca:
1. Vocea sa da o anumita atmosfera piesei, pur si simplu, pe mine ma face sa traiesc versurile
2. Inainte consuma droguri, avea o viata total dezordonata, dar a reusit sa invinga aceasta dependenta. Ceea ce dovedeste ca este un om puternic (piesa „The animal I have become" este scrisa de el pentru a reda ce simtea)

happy

| AnaisC a răspuns:

Jon Bon Jovi si Joan Jett.Ambele legende in carne si oase ale muzicii acre au scris cateva pagini importante in istoria acesteia.Trupa Bon Jovi, un repertoriu superb si niste oameni cu adevarat talentati.Chitarist,Slash,e genul acela de chitarist ec simte muzica,nu o afce doar tehinc,are niste solo'uri absolut demetiale,unele dintre cele mai bune din istorie,tobe John Bonham.S-a dus mult prea devreme si a luat odata cu el una dintre cele mai mari trupe,Led Zeppelin,clape David Bryan,se descurca de minune si ii admir potentialul, puterea de munca si faptul ac formeaza impreuna cu Richie, Tico si Jon una dintre cele mai amri trupe iar la bass Duff McKagan.Parte importanta din una din trupele mele favorite.
Da, stiu ai cerut doar voce dar m-am inversunat ceva cam tare:))
NoRock!
www.WarAndRiot.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trupa Good Charlotte pentru melodiile sincere pe care le fac.

| Crisis a răspuns:

Am mai multi cantareti preferati:
-Till Lindemann, vocalul trupei Rammstein. Are o voce "care trezeste mortii", o voce speciala, foarte puternica. Face parte din trupa care m-a facut sa ascult metal.
- Tomasz Wroblewski, cunoscut ca Orion, bassistul si vocalul trupei Behemoth si vocalul de la Vesania. Bassistul meu preferat, are o voce demonica [ http://www.youtube.com/watch?v=D1o7e3vrmTc ]. Si inca un motiv -cam subiectiv- imi place cum arata. :">
- Simen Hestnaes [ICS Vortex], fostul bassist si clean vocal al formatiei Dimmu Borgir, acum canta la Arcturus. Dupa parerea mea e cel mai bun clean vocal, e un om prietenos [am observat in clipuri, interviuri].
- Sven Kopperud, adica Silenoz, rhythm guitarist-ul lui Dimmu Borgir si cel care scrie versurile, foarte bine gandite.

Întrebări similare