Lara Fabian.
O voce magnifica, superba..., foarte curata, foarte puternica. O femeie extraordinara. O actrita de nota zece - mereu transmite si prin mimica, limbajul trupului ceea, ce canta.
Ca dovada:
Lara Fabian - "Je t'aime"
http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0
Lara Fabian - "Je suis Malade"
http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk
Iar melodia mea preferata din repertoriu Larei Fabian, cred, ca e "Je t'aime".
Michael Jackson ft. 50 Cent-Hold my hand.
Massari-Real Love
Alexander Rybak-Fairytale, Europe' s skies, Oah...aceastea sunt nu ma pot hotari... le iubesc! tu? poti sa ne spui care sunt preferintele tale?:*
Michael Jackson:X
Michael Jackson -Come Together
Michael Jackson-Bad Girl
:X
Pa, pa`!
Daughtry - September
Alina feat Grasu XXL - Jungla
Ma rog. apreciez foarte multe melodii/cantareti, de genuri foarte diferite de la muzica clasica, jazz, si hip- hop.
Cantareti : o gramada ...Imi place rihanna (only girl, umbrella, don't stop the music etc), lady gaga ( bad romance, poker face, telephone) Eu ascult mai mult trupe, dar nu am voie.( queen, big bang, backstreet boys etc) si daca ma intrebai acum un an care e cantaretul maeu preferat iti ziceam numai unu, care e MJ bine nu spun ca acum nu imi place. melodiile ( Human nature, heal the world, black or white, earth song, bad etc) aaa. imi mai place Cheryl Cole ( parachute, promise this...)
Daca tot m-ai intrebat, mmary, cantaretul meu preferat este Michael Jackson, fara indoiala! Sunt o fana uriasa, fac parte dintr-un fan club, deci... ii iubesc toate melodiile, il iubesc enorm pe el...
Buna Nìcoll! Eu pot sa spun ca ìmì plac foarte mult Guess Who sì Spìke! Adìca oamenìì sunt chìar bunì ìn ceea ce fac ìn materìe de muzìca.:X sì ìn general ascult multì artìstì... uìte zìlele astea ascultam Florìn Chìlìan-Zece care e o melodìe superba.Cu toate ca nu sunt atrasa de genul asta de melodìì, asta chìar m-a atìns la suflet.
Cantaretzul meu preferat este Pitbull si Sean Paul, Cantareata mea preferata este Florecia Berroti! De la Sean Paul,, Pre sit up,, Pitbull,, Hey Baby,, Florecia Berroti,, No te importa,,
Pai`...cantaretul meu preferat e Enrique Iglesias cu mel "takin back my love" si "heart beat" si micheal jakson cu mel "beat it" sau "will you be there" :X
DiaElla24 întreabă: