Cantaretii mei favoritii sunt trupa tokio hotel pentru ca ma inspir si imi da cum sa spun eu curajul de care am nevoie si actorul sa spun asa jonny depp pentru ca este amujan si destul de glumet dupa cum am vazut eu in alice wonderlandd
Nicole scherzinger pentru ca e atat de frumoasa si atat de sensibila
si la actrite :jennifer love hewit pentru rolul fenomenal din mesaje de dincolo
http://SPAM.blogspot.com/
Imi place Emma Watson pentru ca este foarte frumoasa si joaca atat de bine in Harry Potter, iar cantareata Andreea Balan pentru ca are atatea reusite in muzica cat si in viata personala.Doar nu stiti a luat locul 2 in Mexic cu Petrisor
Julio Iglesias si Charles Aznavour pentru profunzimea melodiilor. Simti pur si simplu ca pun traire, emotii in fiecare interpretare. Actorii sunt de fapt actrite, respectiv Sandra Bullock si Julia Roberts. Pur si simplu au interpretari deosebite.
Cantarea mea preferata e Pink, imi place pentru ca e originala, bazata tipa, exact tipul de fata care as vrea sa fiu da na, nimeni nu'i sarita asa tare de pe fix ca ea . Si sa nu uit, bineinteles The King of Pop, Michael Jackson. Ca si actor, imi place Jonny Depp, Orlando Bloom, si ca actrita, Woopi Goldberg cea mai tare! :X Dar tie?
Akon-pentru ca are cea mai frumoasa voce masculina si orice piesa scoate ajunge un hit
Jonny deep pentru filmul Cry Baby
Patricia444 întreabă: