| denisa2009 a întrebat:

Care este cantereata, cantaretul tau, ta favorita? Si care este melodia ta preferata de la el?

Răspuns Câştigător
| Denny_5002 a răspuns:

Eu nu am o cantareata sau un cantaret favorit. Eu am o trupa favorita. Si acea trupa se numeste "Rebelde", iar piesa mea preferata de la trupa respectiva se numeste "Este Corazon".

24 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Mie imi plac toate melodile lui M. Jacasaon

| ViVi a răspuns:

Michael jackson
apropo mioara se scrie michael jackson nu michael jacasaon

Răspuns utilizator avertizat
| JackieSue a răspuns:

Mie imi place trupa Black Eyed Peas...nu ma pot decide la o singura cantareata/la un sg cantaret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eminem-The way i am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Elvis Presly - Love me tender!
Pa, pa.

| SmileThreatening a răspuns:

Sleepy Rebels-Kaleidoscope :X

| Jonsdottir a răspuns:

Marilyn Manson-Heart Shaped Glasseswinking
si bai @mioara ce puii mei nu pricepi ca nu e Michael Jacason? E Michael Jackson! ce greu e sa retii ceva...

| Misterious a răspuns:

Eh ador formatia U2 si una din melodiile lor e preferata mea :"with or without you" dar imi place si Stefan Hrusca si toate baladele lui.
Apropos trebuie sa intelegeti ca mai nou si copii de 11 ani sun facni Wacko Jacko.asa ca nu trebuie sa va mire ca cineva scrie gresit e o lauda amu' sa spui ca asculti M. J dar. daca ii intrebi de-o melodie.pai.sti eu.nu .hai lasa.
Si pentru Dyana mama melodia aia e cat se poata de recenta iti place de-o viata nu?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place la nebunie formatia IRIS, cu melodia Zi de Zi. E reprazentativa pentru actuala si sper definitiva relatie de dragoste pe care o am cu logodnicul meu.

| PostMortem a răspuns:

Toate melodiile lui Michael jacksoncrying(
dc o trebuit sa moara?
worried

| Encore a răspuns:

Pfoa sunt foarte multe
Sa zic Sopor Aeternus - No One Is There

| maiu a răspuns:

O iubesc pe miley cyrus si cel mia mult imi place melodia in care vb de nick jonash numita : goodbye

| deluxe a răspuns:

Ador sa-l ascult pe Michael Bolton interpretand melodia " Said I love you, But I lied". Toate melodiile sunt super, o voce de milioane. Faceti Dragoste pe melodiile lui...si mai vorbim dupa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kerli -walking on air happy
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cantaretul meu favorit este michael jackson. in privinta unei melodii preferate nu ma pot decide, pentru ca toate melodiile cantate de el sunt super.

| ing. a răspuns:

Dupa parerea mea au fost foarte multi cantareti foarte buni. Insa febletea mea este Michael Jackson si nu ma pot decide la o singura melodie de`a lui. Mie imi plac toate.De exemplubig grinirty Diana, Billie Jean, Beat it, Whatever happens, You are not alone, Will you be there etc.
Te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michael Jackson You are not alone

| Klara a răspuns:

Rammstein - Mann gegen Mann
smug
Nu mai ma satur de ea happy

| Simona_8441 a răspuns:

Miley Cyrus, Avril Lavigne, Jesse McCartney
De la Miley:Fly in the wall
Avril:Bad reputation
Jesse:She's no you
Tie iti plac te rog ascultale si spune-mi deca iti plac!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avril lavigne anything but ordinary

| Gexu a răspuns:

Cargo-daca ploaia s-ar opri :X:X:X o ador

Întrebări similare