Daca vrei rock satanist(care dupa mine e cea mai tare muzica)poftim: behemoth,dimmuborgir, slipknot, amon amarth si mai multe...
Mie-mi place Tokio Hotel.Pentru mine ei sunt cea mai tare trupa rock, dar imi place si J-rock-ul.usturile nu se discuta XD
Din punctul meu de vedere cred ca sunt multe trupe rock foarte bune ca: KISS,metallica,queen,aerosmith,nirvana, black sabbath, led zeppelin, ac/dc, pink floyd, alice cooper etc....depinde cum apreciezi muzica sau cat de inteligent esti, deoarece s-a facut un sondaj si s-a demonstrat ca cei care asculta rock sunt cei mai destepti!
Pai depinde de ce fel de rock iti place. Exista rock-ul ala linistitor dar si ala "nebunesc". Dar se zvoneste ca Beatles A FOST cea mai tare dar s-a destramat(doar un membru mai e in viata si e prea batran ca sa mai cante). Si Scorpions a fost bestiala dar se stie ca s-au destramat.
Slipknot este pe locul 1 in majoritatea tarilor din Europa si America.Cu toate astea nu stiu daca este cea mai ascultata trupa din lume.