Bună glumă, dar să ai trupe precum Sabaton în plylist și să faci asemenea glume e dezastruos. Apropo de Sabaton, anul trecut 4 membrii au plecat din trupă, au format o nouă trupă, numită Civil war. După părerea mea e mai bună decât Sabaton : http://www.youtube.com/watch?v=ZgKll_1JgPQ,ce părere ai?
Nu mă atrage cu nimic. E banală, ca şi Sabaton.
1.Nu există trupe banale, toate transmit un mesaj pe gustul lor.Să spui că o trupă e banală e o blasfemie muzicală.
2.Lasă-te de power metal, Sabaton, Hammefall și alte trupe ca ele nu sunt pentru tine.
3.Se vede că nu ești cu adevărat,, în metal,, deoarece nici un rocker sau un metalist adevărat n-ar insulta o trupă!
Dacă mie mi se pare banală şi neinteresantă, asta mi-e problema. De power metal nu am de ce să mă las pentru că, în primul rând nu-l ascult decât foarte foarte rar. Încetează să te crezi un apărător al muzicii, nu-mi sugera mie ce să fac şi nu mă caracteriza înainte să mă cunoşti câtuşi de puţin. Poate înveţi şi tu că gusturile diferă şi sunt liberă oricând să-mi exprim opiniile.
1.Orice opinie a cărui caracter este jignitor se numește JIGNIRE și se consideră nepotrivită.
2.Nu mă cred un apărător al muzicii, dar îmi permit să fiu.
3.În caz că n-ai observat, deșii gusturile diferă nu ai dreptul să te iei de ceva ce constituie gusturile altora.
4.Cum am spus, să insulți un gen/melodie/trupă e blasfemie muzicală.
5.Te rog, nu-mi aminti mie de varietatea gusturilor și libertatea de opinie, deoarece acestea sunt particularități personale, ai dreptul să le evoci doar dacă le-am încălcat.ȚI SE PARE CĂ ȚI-AM ÎNCĂLCAT LIBERTATEA DE OPINIE? Te rog nu mai adu comentarii pro-liberaliste fără rost.
Nu am insultat nicio trupă, am spus că e banală pentru că aşa e. Dacă asculţi 3 piese Sabaton, îţi e de ajuns pentru că restul vor fi la fel.
Piesele Sabaton nu sunt la fel, lumea consideră asta așa doar pentru că nimeni nu mai e pasionat de istorie.Singurul motiv pentru care Sabaton e considerată banală este datorită lipsei de interes a multora față de subiect.Îmi pare rău că trebuie să repet asta, dar cuvântul,, banal,, este o insultă.
PSun pariu că n-ai înțeles nici două cuvinte din melodia care ți-am dat-o, așa că, pentru informarea ta caută versurile!
Sunt mulți, printre care Alin Dincă, Cristi Minculescu, Nicolae Covaci, Nicu Alifantis, Tudor Chirilă, etc.
și vor fi mereu.
Cred ca Andra. Adica nu are cine stie ce melodii extraordinare, dar a reusit sa se afirme fara sa se dezbrace in videoclipuri sau in reviste, sa isi pastreze imaginea curata si mai ales, are o voce superba si netrecuta prin jdemii de studiouri. Pentru mine asta inseamna foarte mult :]
Jessica15 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: