Joe Perry ( Aerosmith ). Prea genial, niste solo-uri foarte complexe si dificile, si totusi reuseste. :X
Nu stiu care e cel mai bun, dar mie imi place mult Buckethead (ex Guns n'roses), melodiile lui ma reprezinta. Si Steve Vai e genial. (dar muzica lui nu e atat de...eu)
Cel mai bun, nu stiu care ar fi, dar iti voi spune care imi plac mie:
jimmy hendrix
jimmi page(led zeppelin)
slash(gnr)
angus young(ac/dc)
joe perry(aerosmith)
pete townshend(the who)
keith richards(the rolling stones)
Mie imi place Angus Young, e chitaristul meu preferat, dar sunt foarte mult chitaristi buni care au influentat istoria muzicii: Santana, Steve Vai, Jimmi Hendrix, Jimmy Page, Dave Mustaine, etc.
Mie imi place Angus Young, e chitaristul meu preferat, dar sunt foarte mult chitaristi buni care au influentat istoria muzicii: Santana, Steve Vai, Jimmi Hendrix, Jimmy Page, Dave Mustaine, etc...
Mie imi place dave mustaine imi plac foarte mollt solurile lui si cat de rapid canta in fine nu nu mai el este un zeu si slash si angus dar cel mai mult il prefer pe dave mustaie canta la chitara de cand avea 17 anii si a avut ce face cu degetele nu si apierdut timpul eu i cosnider unzeu pe dave mustaine
Sungha Jung dupa parerea mea.Ascultati Beat It pe youtube si faceti-va o parere.Mie unul imi place foarte mult. Face chitara de la 9 ani si e super tare in FINGERSTYLE.
PoneiuNostruPoneiuVostru întreabă:
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: