Germania cu siguranta din toate tarile in care am fost cea mai ordonata si civilizata tara este Germania si mai sunt cateva dar nu o depaseste.
Anglia, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda. Acestea sunt in opinia mea cele mai civilizate. Nu ma refer doar ca obiecte de reper ci in principiu la comportamentul locuitorilor. Tara care lasa o urma din acest punct de vedere intotdeauna este Anglia. Am observat ca oricate tari civilizate ai vedea, cand ajungi in Anglia spui ca ajungi sa vezi ceva ce nu vei mai vedea nicaieri.
Franta in niciun caz! este ca Romania! cel putin Parisul...este foarte frumos dar e necivilizat ca Bucurestiul! am fost prin foarte multe tari din Europa dar cea mai civilizata este Olanda!
Tarile Scandinave (Norvegia, Finlanda, Suedia ) si Germania mi se par cele mai civilizate.
In general tarile din vest dau clasa la capitolul civilizatie! dar si cele nordice:in anglia am vazut o ordine specifica englezilor, sunt oameni la locul lor si nu am avut niciun moment in care sa nu ma fi simtit in siguranta.germania ar mai fi, danemarca, suedia, lituaniaaa
Austria...crede-ma stau in austria de ceva timp. :->
cu sigurantza austria e. dar si germania
Germania, unchiul meu a fost acolo si mi-a spus ca e o tara mult mai civilizata ca noi.Acolo masinile opresc la fiecare trecere de pietoni chiar daca este un singur om pe ea.
100% norvegia, finlanda, elvetia, austria si germania... dar cel mai mult elvetia austria germania
RafaellaElla întreabă: