anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este ID cantaretei Miley Cyrus?

30 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

@Carlaaa Miley si-a sters twitterul in octombrie anul trecut.

| Ana_6509 a răspuns:

Sunt_mileycircus_şi_îl_ador_pe_justin_bieber (ceva îmi spune că asta e)

| Petronela a răspuns:

Nu are nimeni id-ul ei

| ELD a răspuns:

De ce ziceti ma voi ca nu il are nimeni? mie mi-a dat si web oh go on[laughing]

| adriangabor92 a răspuns:

Real_miley_cyrus92@hotmail.com

| Georgyana98 a răspuns:

O sa-ti dau doua id-uri a lui Miley Cyrus ca ea are mai multe si iti alegi care le vrei tuwinking: dilman_rai94 @ wetpain, prem444@lokect.com, mai sunt, dar nu mai stiuhappy, cred ca astea sunt... sper ca ti-am fost de ajutorwinkingwinkinghappywave
pup

| Iuly006 a răspuns:

Chiar crezi ca si-ar face public id?! ia-ti gandu`

| Insurgent a răspuns:

Imi pare rau draga., dar daca o sa-ti dea candva vreun id si va zice ca este a lui miley, nu este decat vreaun fan care nu are ce face, si in plus cred ca este ocupata ca sa poata vb cu nu stiu cati fani p messtongue

| ancutsa410 a răspuns:

laughingcrezi ca o sa dai vreodata de el?
lasa... pana la urma o sa ajungi sa vorbesti cu vreun obsedat care n-are ce face

| IIIx333III a răspuns:

Mylezz_c.yrus

Are id mai multor vedetethumbs up

| Carlaaa a răspuns:

De fapt, Simona, eu cred ca nu si-l schimba prea des. Eu cred ca oricum. nu il au foarte multe persoane, si... poate nici o persoana din Romania, il au prietenii ei.
Gandeste-te ca daca cineva din Romania ar avea id-u ei, la cat de calici suntem, nu am da NIMIC la altu` mai ales daca e ceva atat de rar!
O poti contacta pe twitter, din cate am inteles il frecventeaza.

Poti intra la un site sa il platesti si sa il afli sau il poti afla de la mine gratis
id-ul meu e princes_barby2001
ti-l dau eu dar nu aici ca de aici il iau toti
ok?
pup... fundita?

| Macho a răspuns:

Id-ul lui fernando de la caransebes. cine il are?

| Andrelutssa a răspuns:

Nu are id

poti sa crezi ce vrei

dar daca tu vrei sa fii pacalita de fani ca ei sunt...

| ramona0506 a răspuns:

Ana... cea de mai josoh go on
miley nu stie romana scumpahee hee

| Thatsnotmyname a răspuns:

Cine are ID-ul lui Pink, va roog?
ar fi o absurditate sa credem ca vom obtine ID-ul real al unei vedete. toata lumea isi pune cate un ID de genul miley_cyrus si zice ca intr-adevar ea e, cand de fapt e un fan innebunit. nu cred ca are rost sa cautati asa ceva si eu am avut de la *Cariba Heine* si pana la urma a recunoscut ca nu ea e si persoana aceea vorbea romana. credeti-ma, nu veti da de vreun ID real niciodata!

| Drauzy a răspuns:

laughing) daca vreodata o sa credeti ca veti obtine id-ul unei vedete va indoiti amarnic.

| barbiegirl16 a răspuns:

Milley_super_girl

| Georgix a răspuns:

laughinglaughing
Acum pot sa fac repede un id si sa zic ca este al cantareteirolling on the floor...crezi ca il are candva?laughing

| Bianca_2521 a răspuns:

Eu am fost la unele concerte ale ei si i-am cerut ID-UL, iar ID-UL ei REAL!, este destinyhope_mileycyrus@rocketmail.com,sunt sigura ca este cea reala pentru ca:
1. Mi-a dat web, era imbracata intr-o pijama galbena cu ursuleti pe ea, era fata ei, webul era clar si bea un milkshake si a aparut si tatal ei pe acolo;
2.Am vorbit la microfon si mi-a cantat(era vocea ei), iar cand mi-a cantat imi daduse si web;
3. Mi-a trimis autograf, iar cand mi-a trimis, imi daduse webcam.

Sper sa-ti fie de folos pentru ca e cea REALA!
Fundita? Pls:-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! sa stii ca nu se stie id lui miley cyrus pentru ca ea sil schimba des pentru ca ii intra foarte muli fani dacaa vrei til caut si o sa til dau pupic:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Id este : milez_ily

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gu-ti face griji toti ceilalti si-au batut joc de tine, eu stiu ID si lui Miley Cyrus si al Hannei Montana: 1) Miley_Cyrus@yahoo.com 2) Hannah_Montana@yahoo.com. Cu plc! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Princes_barbie2001
sti eu asta cred dar inca nu l am bagat in lista sa vadcrying

-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am hi5 ei si chiar este cel real (daca nu ma crezi ma poti contacta pe id meu justinb_teo)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cgytfgh hfghgfhdt fhfgtjgh bjhjhjj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hopre_cyrus1992. laughing desi nu cred ca e al ei rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu chiar nu intelegi, nu? Ea nu are id, nu exista in America laughing, si in plus, cand sa vb cu ea, noaptea. Degeaba incerci.

Răspuns utilizator avertizat
| gabytzu4ever a răspuns:

Nileycyrus92