O sa-ti dau doua id-uri a lui Miley Cyrus ca ea are mai multe si iti alegi care le vrei tu: dilman_rai94 @ wetpain, prem444@lokect.com, mai sunt, dar nu mai stiu, cred ca astea sunt... sper ca ti-am fost de ajutor
pup
Imi pare rau draga., dar daca o sa-ti dea candva vreun id si va zice ca este a lui miley, nu este decat vreaun fan care nu are ce face, si in plus cred ca este ocupata ca sa poata vb cu nu stiu cati fani p mess
crezi ca o sa dai vreodata de el?
lasa... pana la urma o sa ajungi sa vorbesti cu vreun obsedat care n-are ce face
De fapt, Simona, eu cred ca nu si-l schimba prea des. Eu cred ca oricum. nu il au foarte multe persoane, si... poate nici o persoana din Romania, il au prietenii ei.
Gandeste-te ca daca cineva din Romania ar avea id-u ei, la cat de calici suntem, nu am da NIMIC la altu` mai ales daca e ceva atat de rar!
O poti contacta pe twitter, din cate am inteles il frecventeaza.
Poti intra la un site sa il platesti si sa il afli sau il poti afla de la mine gratis
id-ul meu e princes_barby2001
ti-l dau eu dar nu aici ca de aici il iau toti
ok?
pup... fundita?
Nu are id
poti sa crezi ce vrei
dar daca tu vrei sa fii pacalita de fani ca ei sunt...
Cine are ID-ul lui Pink, va roog?
ar fi o absurditate sa credem ca vom obtine ID-ul real al unei vedete. toata lumea isi pune cate un ID de genul miley_cyrus si zice ca intr-adevar ea e, cand de fapt e un fan innebunit. nu cred ca are rost sa cautati asa ceva si eu am avut de la *Cariba Heine* si pana la urma a recunoscut ca nu ea e si persoana aceea vorbea romana. credeti-ma, nu veti da de vreun ID real niciodata!
) daca vreodata o sa credeti ca veti obtine id-ul unei vedete va indoiti amarnic.
Acum pot sa fac repede un id si sa zic ca este al cantaretei...crezi ca il are candva?
Eu am fost la unele concerte ale ei si i-am cerut ID-UL, iar ID-UL ei REAL!, este destinyhope_mileycyrus@rocketmail.com,sunt sigura ca este cea reala pentru ca:
1. Mi-a dat web, era imbracata intr-o pijama galbena cu ursuleti pe ea, era fata ei, webul era clar si bea un milkshake si a aparut si tatal ei pe acolo;
2.Am vorbit la microfon si mi-a cantat(era vocea ei), iar cand mi-a cantat imi daduse si web;
3. Mi-a trimis autograf, iar cand mi-a trimis, imi daduse webcam.
Sper sa-ti fie de folos pentru ca e cea REALA!
Fundita? Pls:-)
andreea171998 întreabă:
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: