Idol?
Mai degraba persoana pe care o admir
Owen Wilson pentru ca a reusit pana la urma sa treaca peste toate
Dumnezeu si Michael Jackson.nu pot sa aleg dintre Ei doi, pe ambi ii iubesc enorm de mult dar eu sunt si fan MJ.
Ca idol...ar trebui sa fiu fanatic. oricum ma am pe mine ca mentorul perfect
Dylan Sprouse si Britney Spears. Dylan Sprouse este celebru si joaca bine in filme si e dragut, iat Britney pentru ca este frumoasa, talentata, celebra si canta extraordinar!
Dumnezeu este idolul meu. La El ma inchin. ca persoana pe care as vrea sa o urmez este Cristina Neagu
Idolul meu este Mozart.pentru ca a fost si este cel mai mare compozitor al tuturor timpurilor.
Michael Jackson si Beth Tweddle
Michael Jackson-in primul rand ca a fost Regele muzicii pop dar are si niste melodii super!
Beth Tweddle-este o gimnasta foarte talentata si m-a impresionat!
Nu pot sa spun ca am un idol dar persoana pe care o apreciez eu cel mai mult este filozoful grec Socrate.Motivul este acela ca a preferat sa moara decat sa-si renege opiniile cu toate ca putea sa fuga si sa-si predea ideile altundeva.Asta,insa ar fi insemnat ca intr-un fel era de acord cu persecutorii sai.Crestinii timpurii au fost si ei persecutati si au murit pentru credintele lor, dar ei au fost uniti de religie(poate cel mai puternic lucreu cunoscut de om), Socrate nu. El a considerat ca supravietuirea ideilor sale este mai important ca viata insasi.
Idolul meu... hmm. Michael jackson! a fost o adevarata masina de dans si de cantat! un om deosebit care iubea copii si dorea sa faca o lume mai buna! daca ma ajuta Dumnezeu... sper sa ajung si eu ca El!
Avril lavigne e cea mai tare pentru a mi se potriveste mie pentru ca 1 eu sunt emo 2 am parul ca ea si suvite 3 stiu toate melodiile ei si am si voce 4 ador stilul ei si etccccccccccccccc
Ancuta5678 întreabă: