Lady Gaga - o ciudată comercială cu melodii pentru fetițe de 11-12 ani.
Tokio Hotel - coca-emolăi jegoși care se cred mari rockeri.
Deci, nici unul.
@RockMusicForEver - Dragă, tu faci rock-ul de rușine. Tokio Hotel sunt considerați pop-punk, în nici un caz rock. Și mai ales, ce sentimente exprimă? Crezi că sunt diferite de melodiile lui Lady gaga? Măcar schimbă-ți nickname-ul. Dacă ăia sunt rock, atunci Breaking Benjamin, Nirvana, Metallica, Disturbed, AC/DC, Bon Jovi etc etc. ce mai sunt?
Baftă
Lady Gaga e mai talentata, ea compune melodiile, stie sa danseze, canta super pe cand Tokio Hotel nu stiu decat sa tipe habar n-au ce-i muzica! Tu ce crezi?
Lady GaGa este o artista in adevaratul sens al cuvantului. Compune muzica, scrie textele, creeaza imbracamintea, face coregrafia, regizeaza clipurile, canta live foarte bine. Stilul ei este Pop-dance. Plus de asta, canta si la pian si la bateria si la chitara (coooool).
Nebunii aia de la Tokyo Hotel canta un rock imbinat cu emo , Aia sunt nebuni, intelegi? Nu-si scriu singuri muzica, nu-si regizeaza videoclipurile, iar tinutele lor sunt copiate (evident, de la Adam Lambert).
Deci, eu sunt declarat fan Lady GaGa si o iubesc la nebunie!
In primul rand tokio hotel sunt o formatie rock din 4 baieti. iar lady gaga canta singura.De asemenea stilurile lor sunt rock respectiv pop/ dance. Este o diferenta foarte mare intre melodii si ceea ce ele reprezinta. Pe de alta parte stiulurile vestimentare se poate zice ca sunt in ambele parti destul de excentrice. Tokio Hotel mi se pare ca sunt foarte buni in ceea ce fac, in ceea ce canta si prin felul lor de a fi. Nu poti compara partile astea sustinand ca ei sunt mai buni decat lady gaga fiindca nu au ceva in comun de comparat. Daca ar fi sa o luam dupa popularitate si astea. lady gaga ar castiga deoarece majoritatea melodiilor ei au fost hit`uri de succes, ea iesind mereu in evidenta prin felul ei mai dirty de a fi si prin tinutele sale( nu numai la concerte). :]
Tokio Hotel.Lady GaGa spala creiere.P.S.:majoritatea adolescentilor de azi sunt tentati sa asculte Lady Gaga,Katy Perry,Rihanna,etc si li se pare ca cei care asculta rock sunt ciudati etc.Ei bine, parerea mea este ca melodiile rock exprima mult mai mult decat hai sa bem sa ne-o tragem, samd.
Niciunul. Doi distruși amândoi.
Nu poți să spui ceva pozitiv despre ei, este greșit să folosești gradul acela de comparație fiindcă nu au nimic bun în aceștia.
Lady Gaga este o tipă care și-ar turna și buda-n cap pentru atenție. Are niște melodii care țipă a băgare de seamă, iar inocenții pun botul.
Tokio Hotel este o trupă formată din 4 parașutiști cu un cocagaysolist ce cântă niște melodii cocalarești. Pop ieftin care vrea să semene a punk, dar nu le iese.
Hai dă-mi funda, mă. E cel mai bun răspuns.
Cu siguranta Lady GaGa.Deoarece ea singura isi face melodiile si chiar sunt foarte bune dupa parerea mea.P.S:Nu-mi place Rock.
Eu un zic Tokio Hotel...Lady Gaga nu e altceva decat o parasuta . Si apropo " Alex " Nu Tokio Hotel. mai exact Bill copie tinutele de la gay-ul ala.ci invers :p Si de fapt isi scriu singuri melodiile