Cel mai mult mi-a placut melodia Albaniei iar pe locul 2 a Romaniei.Sunt mai deosebite.
Pai:
1.Romania
2. Ucraina
3.Grecia
4.Armenia
4.Serbia
5.Germania
6. Turcia
7.Bosnia&Hertegovina
8.Norvegia
9.Lituania(nu a intrat in finala)
10. Ajerbaijan
11.Islanda
Si clar pe ultimul loc Rusia.
A Romaniei bineitales:X, dar au mai fost si altele cum ar fi cea a Azerbaijanului si a Ciprului.
Nu m-am uitat. dar am dat peste cateva melodii pe net.imi plac mult cea din cipru si castigatoarea:d.romania,neeeh.stau bine pe 3.nu au fost chiar atat de buni.ma rog, ei au stralucit, piesa e uratica:d
Scuze, dar nu pot spune numai una... Imi plac mai multe: Romania, Turcia, Moldova, Germania, Danemarca, Armenia, Azerbaijan
Cea a Turciei, Romaniei si Frantei
Dupa parerea mea, melodia Germaniei a fost banala, nu era de locul 1.
Eu zic ca piesa Plaiyng with fire a fost cea mai buna. Nu zic asta doar pentru ca a fost piesa Romaniei. Piesa era forte greu de interpretat si cu toate astea Paula si Ovi au cantat impecabil.
A turciei a fost magnifica.eu nu ascult muzica rock(deloc)melodia turciei e rock si e super.
a serbiei-are ceva...nu stiu ce dar te atrage
Melodia Romaniei.
Nu zic asta pentru ca tin cu tara noastra; pur si simplu in acest an am fost impartiala. Dar sunt sigura ca cea a tarii noastre a fost cea mai buna.La Eurovision punctajele sunt date doar pentru ca sunt vecini sau alte "cauze" pe care noi nu le putem impiedica.
Dupa parerea mea, Germania nu merita!
Salut, pai desigur ca melodia care mi-a placut cel mai mult este a Moldovei, chiar a fost o melodie noua, superba si reusita si nu merita in niciun caz un asa loc. Tu ce parere ai?
Mie mi-a placut Grecia, Romania, dar si Franta!
Cea mai amuzanta mi s-a parut a Serbiei!
Cea mai ritmata pare sa fie Danemarca!
Freky întreabă: