Melodiile Romaniei, Turciei, Ucrainei si Moldovei sunt si vor ramane favoritele mele!
Romania merita locul 1, dar nici Turcia nu e mai prejos, din punctul meu de vedere!
In orice caz Paula si Ovi au fost impecabeli, bestiali, grandiosi! Un show fantastic, incredibil, de-a dreptu spectaculoc! Bravo, Paula! Bravo, Ovi! Au fost fantastici, mai mult decat perfecti (mai frumosi, sexosi , relaxati, atragatori...decat in semifinala)! Locul 3 pentru Romania este egal cu locul 1 (daca ne numeam Russia sau Germania, eram castigatorii detasati )! Sau am un exemplu mai bun: daca aveam piesa Germaniei, ieseam pe ultimile locuri din clasament, nu ne-ar fi votat nimeni (doar vechea, buna Moldova). A fost o prestatie grandioasa si m-au facut foarte mandra de ei, de Romania!
Singurul lucru care imi umbreste fericirea, este faptul ca Germania a iesit pe locul 1 , din punctul meu de vedere nu-l merita deloc! Trebuia sa se claseze in cazul cel mai bun pe locul 5 (si sunt foarte generoasa cand spun asta ). Sunt aproape sigura ca victoria Germaniei a fost aranjata, stabilita d'inainte. Pacat! Rusine! Nu sunt suparata ca suntem pe locul 3, ci din cauza faptului ca Germania s-a clasat inaintea noastra pe nedrept (Lena are o piesa bunicica si doar atat! nu e de locul 1, nici de 10 nu e! ), insa Turcii au fost cu adevarat buni, ca si noi, si n-am nimic cu ei, chiar ma bucur ca au iesit in TOP 3 impreuna cu noi!
Felicitari, Paula, Ovi, Romania! Mersi pentru aceasta victorie (eu asa o simt, ca pe o victorie adevarata )!
P. S. multumiri Moldovei pentru cele 12 puncte (unicile pe care le-am primit in concurs)! Scuze ca noi n-am fost la fel de uniti, loiali , desi voturile mele personale au fost in primul rand pentru Moldova (nu inteleg cum de i-au iesit doar 10 puncte din partea Romaniei ), apoi Turcia si Ucraina. Mi-e rusine, dar sper ca la anul n-o sa se mai repete.
Am gasit acum videoclipul Ucrainei la melodia "Sweet people" (nu stiu pe unde il ascundeau smecherii inainte de finala) si vreau sa-l impartasesc si voua. Este bestial si are un mesaj foarte important de transmis! Ucraina merita si ea cel putin locul 5! Superba piesa si vocea interpretei!
http://www.youtube.com/watch?v=rqspWawDgl0
Vizionare placuta!
Poi ar fi trebuit manga (turcia)
si romania nu ar fi trebuit sa fie nicic in primii 10
Melodia mea preferata este melodia Albaniei si cred ca trebuia sa castige Romania sau Albania. Mi-a placut foarte mult Romania anul acesta.Asta este, poate la anul.
Turcia trebuia sa castige.au facut atmosfera si au fost cei mai buni.nu ipocrita aia de lena.asa de falsa mai era.si romania au avut o piesa foarte buna si prestatia paulei cu ovi a fost excelenta
UCRAINA. mi-a placut atat cum a cantat cat si cum arata tipa era ff frumoasa :X dar oricum sa cstige logic Romania
Moldova (preferata mea:X), merita locul 1. Germania cu pustoaica aia ...melodia mi se pare naspaa. dar astaa ee... un lucru e sigur! Germanii vor face o organizare si mai buna! Asta de anul acesta a fost superbaaa dar sa vedeti la anul`
Mie mi-a placut Milan Stankovic( super dragut baiatu )... el trebea sa kastige
Cel mai mult mi-a placut Romania dar nu pentru ca sunt romanca dar meritau mai mult decat locul 3 ei ar fi trebuit sa castige Eurosivionul e mai mult un concurs politic si voturile se iau si dupa tara in care esti nu prea e apreciata muzica adevarata ~ adica... tipa din Germania trebuia sa castige locul intai la concursul afonilor nu la Eurovision
P. S. In afara de Romania mi-a placut Serbia, Ucraina si Moldova
Melodia mea preferata de la eurovision este "Run away"de Olea Tira si Sun Stroke Project...
Mie cel mai mult mi-a placut Romania (bineinteles), Danemarca, Franta(un dans plin de energie), Germania ( care este si castigatoarea ), dupa parerea mea toate au fost superbe, greu de ales...
Melodia care cred eu, a incantat inimile oamenilor a fost Ucraina, dar si Romania, imi place foarte mult vocea Lenei si cred ca a castigat pe merit, o voce nemaipomenita...