Greu de ales doar una! Toate melodiile sunt superbe!
Daca ar fi sa aleg cateva, as alege: Thriller, Beat it, Billie Jean.
Billie Jean, Remember the time & Dirty Diana :X dar si Smooth Criminal si Jam...si Who is it ...defapt toate .
Mai multe:
-BLACK OR WHITE
-They don't care about us
-You are not alone
-wanna be startin
-stranger in moscow
-YOU ROCK MY RORLD
Billie Jean e bestial! :X
Si Thriller, We Are The World, Heal The World...etcetera
Rock my world, black or white(daca asa se numea ca nu mai stiu sigur), thriller, Billie Jean, oricum a fost si va ramane un AS si ce'a facut e fara egal.
Welcome back mister BRO
Give into me
They don't care about us
top 2, insa mai sunt o multime care imi plac
Imi plac melodiile: "You are not alone" si "They don't care about us".
Dar cel mai mult, imi place foarte mult cum danseaza Michael Jackson, stie sa puna punctul (mana) pe "I"
Heal the World, You are not alone, I just can`t stop loving you... R. I. P. Michael...
"Heal the World" , "Earth Song" si "You are not alone"
Dumnezeu sa-l duca pe Michael in acel loc unde se simtea bine...langa copii
Black or White, Will You Be There, For All Time, You're Not Alone, I Just Can't Stop Loving You, Heal The World, Dirty Diana, Man In The Mirror... astea imi plac cel mai mult ca mai am si altele
TOATE imi plac...nu pot sa aleg una singura...
in mare parte imi plac cele care au un mesaj de transmis
The way you make me feel, billie jean, beat it, thriller, they don't care about us, dirty diana, smooth criminal, ben, rocki'n robin, say say say, heal the world, you are not alone, earth song, rock my world, black or white, remember the thime, who is it, jam, I just can`t stop loving you, Man In The Mirror, bad, wanna be startin, stranger in moscow, toate imi plac:X:X:X:Xte iubesc michael jackson:X:X:*:*:*
Billie Jean and Thriller
in mod special
oricum Michael a fost un REGE si pentru asta il apreciez.
mikki întreabă: