Uh ah ih.
Batrane,ce fa' ma?
Tot cu găndu la tâne.
Stiam ca numa' la mine te gandesti
Ma rog...
Aha, deci n-au melodii, doar isi bat joc de munca altora prin interpretari penibile. In loc sa le acorzi credit si sa ii apreciezi pe oamenii aia, tu te umezesti cu gandul la Laba Band.
Uite care-i treaba, nu-i problema ta ce urmaresc eu. Ori vorbesti frumos ori vorbesc si eu la fel de urat!
Uuu, daca afla mami ca vorbesti urat?
Bai... daca vrei sa ne certam sa stii ca sunt tare-n gura. Da-te la mine si o patesti rau, ai grija
Stii ce, fa ce vrei dar nu mai raspunde la intrebarile mele! Gaseste-ti pe altcineva careia sa-i spui jigniri, m-am saturat sa ma cert
Ioi, sa-mi pazesc spatele cand ies pe strada? Sau te referi ca ma faci de ras in fata tuturor pe site-ul asta, dupa care eu, chinuit de aceste evenimente rusinoase, ma voi sinucide?
Oi fi tu tare-n gura, da' tare-n taste esti? Ia sa vedem.
Nu te-am jignit. Paranoiaaa. Mai bine ca te retragi, oricum ieseai sifonata.
UUUUUUU, mi-e frica. Cearta-te cu altcineva
De ce-mi copiezi "uuu"-ul?
Deci, pana la urma, tu doar raspunde la intrebare, ok?!
N-am, n-ascult Laba Band, imi curat zilnic urechile.
Era atat de greu sa raspunzi?!
Tu esti aia care m-a amenintat.
Ce-am facut, DOAMNE FERESTE! Scuze daca ai inteles gresit dar nu am intentionat asta...
Au peste 22 de melodii originale
Bună! Mie îmi place mult - One More Clap, Dance Dance, Crezi în tine, genericul de la "O nouă viață" dar și restul sunt drăguțe
Da-mi una si iti zic eu daca e melodie sau zgomot.
One More Clap, Crezi În Tine, Avem Același vis, Viața noastră. Ti-am dat 4 care mi-au venit acum în minte. Sunt frumoase :d